Spouwmuur isoleren

Een spouwmuur isoleren kan u veel comfort opleveren en de stookkosten enorm reduceren. Bosvelt & Haisch Isolatietechniek weet steeds meer mensen te overtuigen van deze rendabele investering en is gespecialiseerd in het isoleren van de spouwmuur in woningen.

Goed voor het milieu en de portemonnee

De besparing kan zelfs zodanig oplopen dat u al binnen 2 a 3 jaar de kosten heeft terugverdiend die u geïnvesteerd heeft om de spouwmuur te isoleren. Dat betekent dat de kosten die u daarna bespaart kunt opschrijven als pure winst. Tevens zorgt het isoleren van uw woning voor een waardevermeerdering van uw woning. Een spouwmuur isoleren is daarmee niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Wist u dat spouwmuurisolatie u jaarlijks een besparing oplevert van 35% op uw energierekening

Vakkundige isolatie zonder risico

Door verkeerd isoleren, ontstonden er in het verleden nogal eens problemen bij woningen. Doordat de isolatie verkeerd was aangebracht vormden zich vochtplekken die schimmels veroorzaakte. Voor dat probleem hoeft u bij ons isolatiebedrijf niet bang te zijn. Als gecertificeerd bedrijf zorgen wij er met onze vakkundige werkwijze en vernieuwde inblaastechnieken voor dat vochtproblemen verleden tijd zijn. Tevens kijken wij de kruipruimte na of deze voldoende geventileerd wordt is dit niet het geval dan kunnen wij extra ventilatie kokers plaatsen.
ventilatiekanaal
pasjespasjes 2

Unieke mogelijkheid

Maak vandaag nog gebruik van de unieke mogelijkheid om uw spouwmuur te isoleren door ons gespecialiseerde isolatiebedrijf en vraag direct een gratis offerte aan of bel ons 06-53947933. Bosvelt en Haisch staan graag voor u klaar.