Dakkapel renovatie

Dakkapel Renovatie

Bosvelt & Haisch Dak en Isolatietechniek is een jong en gemotiveerd bedrijf dat alle aspecten van dak en isolatie werkzaamheden in de vingers heeft. Waarom uw dakkapel laten renoveren. Buiten dat het vaak goedkoper is dan een nieuw dakkapel te plaatsen heb je vaak te maken met verschillende type bouwstijlen waardoor nieuw plaatsen geen optie is een ander voordeel is dat je de binnenzijde van een dakkapel geheel intact kan laten omdat je alleen de buitenkant aanpakt. Door onze expertise kunnen wij u het beste adviseren of uw dakkapel voor dakkapel renovatie in aanmerking komt en hoe deze het beste aangepakt kan worden. Moet hij compleet gerenoveerd worden of zijn het alleen enkele delen zoals de zijwangen of de boeidelen opnieuw bekleden,de dakbedekking op het dakkapel moet vernieuwd worden of de loodslabben rondom het dakkapel moeten vervangen worden. Geen probleem alles in overleg.

Dakbedekking Dakkapel

Er zijn diverse soorten dakbedekking mogelijk op dakkapellen. Op dakkapellen met platte daken vind je vaak bitumineuze dakbedekking of EPDM dakbedekking ook zinken dakbedekking behoort tot de opties. Bosvelt & Haisch is gespecialiseerd in al deze soorten dakbedekking. Onze werknemers zijn gecertificeerd en geschoold om deze dakbedekkingen vakkundig aan te brengen. Op dakkapellen met een hellend dak vind je vaak dakpannen als dakbedekking maar ook natuurleien en zinken dakbedekking behoort tot de opties onze leidekkers en zinkmeesters staan voor u klaar.

Onderhoudsvrije bekleding.

Mochten de boeidelen of zijwangen aan onderhoud of vervanging toe zijn dan is het een optie om deze te bekleden met onderhoudsvrij materiaal. Zoals Trespa of Keralit bekleding deze zijn in diverse kleuren te verkrijgen en het behoeft geen onderhoud. Zo bent u van uw schilderwerk af en blijft uw dakkapel er altijd als nieuw uitzien. Ook zinken bekleding van boeidelen en zijwangen behoren tot de optie het voordeel van zinken bekleding is dat het onderhoudsvrij is maar wel een klassieke en luxe uitstraling heeft. Daarom wordt dit materiaal veel toegepast bij monumentale panden.

Gratis offerte

Wilt u advies over het onderhoud van uw dakkapel of heeft u interesse in dakkapel renovatie. Bel dan 0653947933 of vul het contact formulier op deze pagina in en wij komen bij u langs voor een gratis offerte.