Lood-, koper en Zink werkzaamheden

Specialist in lood, koper en zink

De materialen Lood, Koper en Zink zijn bij geen enkel huis, schuur of bedrijfspand weg te denken. Ze worden veelvuldig verwerkt in waterdichte aansluitingen van gevels naar daken, van schoorstenen naar daken, nokken en kilgoten van daken, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Als eigenschappen heeft lood, koper en zink dat het zeer onderhoudsarm is,zich makkelijk laat bewerken, een zeer lange levensduur heeft en dat het een natuurlijk en 100% recyclebaar product is. Heeft u een probleem, lekkage of wilt u vervanging van lood, koper of zinkwerk dan bent u bij Bosvelt & Haisch aan het juiste adres. Als gecertificeerd bedrijf en expert in daktechniek kunnen wij u het juiste advies en oplossing bieden.

Lood werkzaamheden

Wij passen lood toe als waterdichte en waterwerende  afdichting bij schoorstenen,daknokken en aansluitingen van daken aan gevels. Na verloop van tijd door wind,water en atmosferisch vuil ontstaat er slijtage aan uw loodwerk. hierdoor word lood dunner en ontstaan er scheurtjes waardoor lekkage ontstaat. Tijd voor reparatie of vervanging dus. Als deskundig bedrijf passen wij alleen 18 ponds lood toe dat goedgekeurd is voor de Nederlands markt en aan alle eisen voldoet.

Zink werkzaamheden

Zink is een product dat zich makkelijk laat bewerken en heel veel architectonische mogelijkheden biedt in zowel gevel- als daktoepassingen en bekleding. Na verloop van tijd vormt zich op het zinkwerk een patinalaag wat het zink heel resistent maakt. Als gecertificeert bedrijf passen wij alleen zink van Rheinzink toe omdat Rheinzink aan alle eisen en certificering voldoen zoals EN 988 / KOMO K7055 / ISO 9001 / ISO 14001 / Quality Zinc /Cradle to Cradle gecertificeerd. tevens bieden zij 30 jaar materiaalgarantie.

Certificaat

Wilt u advies over uw lood- of zinkwerk of wilt u een gratis offerte voor reparatie of vervanging van uw lood- of zinkwerk. Neem dan contact met ons op via 0653947933 of vul het contactformulier in op deze pagina.

Onze Lood-, koper- en zinkdiensten