Beoordeling door klanten: 8,3/10 - 38 beoordelingen

Rookkanaal renovatie

Heeft u een Rookkanaal dat rookgassen lekt of heeft u een oude schoorsteen dat u weer opnieuw wilt gaan gebruiken dan bent u bij Bosvelt & Haisch aan het juiste adres. Door onze ervaring met het aanbrengen van RVS Rookkanalen gaan wij geen klus uit de weg. Als gecertificeerd bedrijf gaan wij voor de beste kwaliteit. Wij gebruiken alleen materialen die getest en gecertificeerd zijn hierdoor kunnen wij u de veiligheid en garantie bieden die nodig zijn bij het plaatsen van een nieuw rookkanaal.

rvs pijpperlite

IMG_2761IMG_2772 IMG_3457schoorsteenreno

Heeft u last van een lekkend rookkanaal geen probleem wij komen bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Wij bekijken dan ter plaatse of wij kunnen werken met een vaste RVS pijp of dat we een flexibele RVS pijp moeten gebruiken. Tevens storten wij na het plaatsen van deze pijp het oude rookkanaal af met perlite zodat we verzekerd zijn van een gas en vuur dichte verbinding.

Wilt u advies of wilt u een afspraak voor een gratis offerte neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in op deze pagina.

Direct contact

Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha