Dakdekkersbedrijf Ede

Altijd de juiste vakspecialisten in huis

Heeft u voor een klein of groot project een dakdekkersbedrijf in Ede nodig, die u kan helpen met dakpannen vervangen, of met schoorsteen vegen? Wij van Bosvelt en Haisch kunnen u uitermate goed van dienst zijn voor ieder project. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook van dienst zijn bij dakgoten vervangen of een dakreparatie. Ook in Ede hebben wij als dakdekkersbedrijf alles in huis om u te voorzien van het echte vakwerk. Als jong bedrijf kunnen wij u vooraf uiteraard altijd vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden die er zijn. Het maakt voor ons niet uit of u als particulier een dakdekkersbedrijf in Ede zoekt of als bedrijf. Iedereen is bij ons welkom, waarbij graag samen met u op zoek gaan naar mogelijke oplossingen. Met de mogelijkheden die wij voor dak en isolatietechniek te bieden hebben kunt u altijd rekenen op echt vakwerk. Als dakdekkersbedrijf kunnen wij ook in Ede de garantie geven op een scherpe prijs, waarbij de totaaloplossing compleet opgeleverd kan worden. Het is logisch als u eerst meer informatie wilt en een beeld wilt krijgen van de kosten. U kunt bij ons daarom altijd rekenen op een vrijblijvende offerte, waardoor u altijd geheel vooraf zal weten waar u aan toe bent.

Kies voor één van onze diensten

Als dakdekkersbedrijf is het natuurlijk belangrijk om gebruik te kunnen maken van de juiste materialen. Wij hebben alles in huis om uw oplossing op een uiterst kwalitatieve manier toe te passen. Bij ons kunt u altijd rekenen op de totaaloplossing, die ook nog een tegen zeer scherpe prijzen bij u in Ede geboden wordt. Het is voor te stellen dat u niet graag op hoogte werkt of wellicht niet de juiste kennis heeft om uw dak zelf aan te pakken. Is dit bij u het geval, dan willen wij u als dakdekkersbedrijf in Ede uiteraard van dienst zijn met een breed aanbod van diensten.

U kunt hieronder een overzicht vinden van de diensten die wij bij u uit kunnen komen voeren:

  • Isolatietechniek
  • Dakgoten vervangen en reinigen
  • Dakpannen vervangen
  • Dakreparatie
  • Dakrenovatie
  • Bitumineuze dakbedekkingen
  • Geveltechniek
  • Schoorsteen vegen
  • Lood en zinkwerken
  • Voegwerkzaamheden

dakdekkersbedrijf Ede

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte

Bosvelt en Haisch is een service verlenend bedrijf. Niet alleen willen wij u onze diensten als dakdekkersbedrijf aanbieden, maar dit alles op basis van goed vertrouwen. Om te beginnen kunt u dan ook altijd rekenen op een passend advies voor uw project in Ede. Daarnaast kunt u uiteraard altijd een vrijblijvende offerte opvragen, waarmee u vooraf op de hoogte bent van de kosten die uw project met zich meeneemt. Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Ede? Neem vandaag nog contact met ons op. Dit kan door te mailen, het contactformulier in te vullen of te bellen.