EPDM RMA SYSTEEM

Heeft uw bedrijfspand een nieuw dak nodig, of laat u een nieuw pand bouwen?

Het EPDM RMA systeem is dé ideale dakbedekking om uw bedrijfspand snel en efficiënt waterdicht te krijgen. Daarnaast is het systeem ook duurzaam, snel en gemakkelijk te installeren en heeft een langere levensduur dan bijvoorbeeld Bitumen of PVC dakbedekking. Bijkomend voordeel is dat EPDM wordt verlijmd, hierdoor ontstaat er geen brandgevaar wat wel het geval is bij bitumen dakbedekking.

Wat is het EPDM RMA systeem

Het EPDM membraan wordt aan beide zijkanten gelamineerd met een strook zelfklevende QuickSeam Splice Tape. Daarna wordt de EPDM dakbedekking los op een geschikte ondergrond geplaatst en vervolgens mechanisch bevestigd in de dakvloer. Het EPDM membraam wordt tot slot op de RMA folies gekleefd volgens de standaard QuickSeam Splice Tape naadverbindingstechniek

Welke voordelen biedt het EPDM RMA systeem?

– Snelle installatie
– Esthetisch
– Gebruik van grote EPDM membranen
– Weinig naadverbindingen
– Lichtgewicht
– Hoge windweerstand
– Geen brandgevaar
– Langere levensduur, 50 jaar


Leggen van de folies via het RMA systeem

Installatie

Om een hoge kwaliteit van het product te garanderen is het van belang dat het systeem op de juiste manier wordt aangebracht. Voordat het systeem kan worden gekozen, moet er worden nagegaan worden of de ondergrond voldoende uittrekweerstand biedt voor de mechanische bevestiging. Het team van Bosvelt & Haisch dak en isolatietechniek heeft daarom een professionele Firestone Rubbergard EPDM opleiding gevolgd en zijn daarmee erkend verwerker.

 

Wij komen graag bij u langs

Is uw interesse gewekt of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons ervaren team van Bosvelt & Haisch staat voor u klaar om te helpen wanneer en waar er ondersteuning nodig is. Meer informatie kunt u vinden via de onderstaande links of door contact op te nemen door middel van het offerte formulier op de website.
Firestone & EPDM dakbedekking