Nunspeet

Platte daken

Gespecialiseerde dakbedekking

Bosvelt & Haisch Daktechniek is het bedrijf bij uitstek dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van dakbedekking voor platte daken. Het laatste wat u wilt is lekkage van uw dak. Bosvelt en Haisch zorgt ervoor dat u een waterdicht dak heeft volgens de nieuwste technieken en normen.
Als gecertificeerd bedrijf hebben wij de vakkennis in huis om uw dak volgens de nieuwste normen te bedekken met diverse soorten dakbedekking.

Platte daken kunnen voorzien zijn van diverse soorten dakbedekking. Hieronder een opsomming van diverse soorten dakbedekking die Bosvelt & Haisch dak en isolatietechniek toepassen.

Isolatie platte daken

Als uw dakbedekking toch aan vernieuwing toe is denk dan ook eens na over na isolatie van uw platte dak. Wij als gecertificeerd Isolatiebedrijf hebben de kennis en expertise in huis hoe wij dat het beste en verantwoord kunnen aanpakken. Het voordeel van het isoleren van uw dak is dat u uw dakvernieuwing op deze manier ook weer terugverdient door de besparing op de stookkosten van uw verwarming. Buiten dat het kosten besparend is heeft u ook een waardevermeerdering van uw woning omdat u in een beter energielabel terecht komt en ander bijkomend voordeel is dat het ook qua comfort beter vertoeven is in uw woning het is minder koud in de winter en minder warm in de zomer.

Dakvernieuwing

Zit u na te denken over dakvernieuwing van Platte daken raadpleeg dan onze expertise en vraag een gratis offerte aan. U kunt uw gegevens invullen op het contactformulier op deze pagina of bel met onderstaande nummers.