Isolatie

Hellend dak isoleren

Dak isolatie

Als jonge onderneming heeft Bosvelt & Haisch Isolatietechniek de nodige ervaring in huis om een hellend dak te isoleren. Het hoogwaardige materiaal waar wij mee werken en ons enthousiasme zorgt er daarbij voor dat het isoleren van hellende daken relatief snel en eenvoudig kan plaatsvinden. Zit u te denken aan een dakvernieuwing denk dan ook direct aan dak isolatie. Bosvelt & Haisch geeft u graag meer informatie.

Waarom dakisolatie?

 1. Energie besparing
  Het dak laten isoleren is een investering in uw woning en goed voor uw portemonnee. De meeste warmte verlaat het huis via het dak. Door het dak goed te laten isoleren vermindert u het warmteverlies tot wel 30%. Dit scheelt daarom ook enorm op de maandelijkse energiekosten.
 2. Investering waardevermeerdering woning
  Naast dat u maandelijks enorm op de energiekosten bespaart, gaat de waarde van uw woning omhoog. Doordat er minder warmte verloren gaat via het dak, krijgt uw huis een betere energiescore. Een hoge energiescore kan resulteren in een hogere vraagprijs voor uw huis.
 3. Duurzaam
  Het isoleren van uw dak draagt ook bij aan het verbeteren van het milieu. Hoe minder energieverbruik, hoe minder uitstoot van schadelijke stoffen, zoals broeikasgassen. Zo draagt u ook uw eigen steentje bij aan beter milieu.
 4. Comfortabel wonen
  U zult al gauw na het isoleren van uw dak merken, dat het nu ook onder het dak / op zolder een aangename temperatuur heeft en u geen last heeft van koude lucht.
Isolatie

Dakisolatie

Dakisolatie

Isolatie

Dakisolatie

Dakisolatie van binnen of buiten

Isolatie buitenzijde
Het schuine dak kan zowel van de binnenkant als van de buitenkant geïsoleerd worden. Wij adviseren om, als het mogelijk is, het dak vanaf de buitenzijde te laten isoleren. Hierbij voorkomt u naden en kieren tussen de verschillende dakdelen en creëert u een mooi egale isolatielaag. Tevens bespaart het isoleren vanaf de buitenzijde, ruimte van de zolderetage.

Grenst uw woning / dak aan die van de buren dan geniet de voorkeur om samen met uw buren uw dak te laten isoleren. Mochten zij geen interesse hebben in dak isolatie, kunnen wij uiteraard ook alleen uw deel van het dak isoleren met een prachtig resultaat. (zie foto’s hierboven) Het hoogteverschil overbruggen we dan met speciale koppelelementen.

Isolatie binnenzijde
De andere mogelijkheid is om het dak van binnenuit te laten isoleren. Dit is een goedkopere manier van isoleren omdat de dakconstructie onaangeraakt blijft. Tevens is het lastiger om alle naden en kieren te dichten en wordt de binnenruimte kleiner.

Kosten dakisolatie

Een exacte prijs kunnen we niet geven voor het isoleren van uw dak. De prijs hangt af van het aantal m2 van uw dak, het soort dakbedekking, het aantal dakkapellen en dakramen en andere omstandigheden die het werk kunnen bemoeilijken. Daarnaast is de staat van uw dak ook belangrijk om tot een totaalprijs te komen.

Voordelig uw dak laten isoleren
Sinds 1 januari 2019 worden de arbeidskosten van het isoleren van uw dak belast met 9% BTW.

Dakisolatie

BTW tarief arbeidskosten isolatie

Alleen tevreden met het allerbeste

Wij nemen bij onze werkzaamheden alleen genoegen met het allerbeste en gaan pas weg als wij zelf tevreden zijn over de afwerking. Doordat wij een relevantie en praktijkgerichte opleiding op hoog niveau hebben afgerond, hebben wij kennis van zaken en kunt u er van uitgaan dat wij met gemak een hellend dak kunnen isoleren.

Zorgvuldig en veilig

Wanneer wij isolatiemateriaal aan uw dak aanbrengen, zorgen wij ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt. De isolatieplaten worden door ons zorgvuldig gemonteerd, zodat er geen kieren ontstaan, waardoor er toch nog vocht of lucht bij kan komen. Hierbij houden wij continu rekening met de wettelijke voorschriften die zijn gesteld voor het aanbrengen van isolatiemateriaal op grote hoogtes.

Isolatie

Before – Dakisolatie

Isolatie

After – Dakisolatie

Before – Dakisolatie

Isolatie

After – Dakisolatie

Profiteer vandaag nog

Profiteer vandaag nog van onze klantgerichte service en laat op korte termijn uw hellend dak isoleren door onze specialisten. U kunt via het contactformulier op deze pagina eenvoudig een aanvraag indienen voor een vrijblijvende offerte op maat. Ook wanneer u meer informatie wilt over dak isolatie kunt u ons ten alle tijden een bericht sturen.