Hellend dak isoleren

Als jonge onderneming heeft Bosvelt & Haisch Isolatietechniek toch al de nodige ervaring in huis om een hellend dak te isoleren. Het hoogwaardige materiaal waar wij mee werken en ons enthousiasme zorgt er daarbij voor dat het isoleren van hellende daken relatief snel en eenvoudig kan plaatsvinden.

Alleen tevreden met het allerbeste

Wij nemen bij onze werkzaamheden alleen genoegen met het allerbeste en gaan pas weg als wij zelf tevreden zijn over de afwerking. Doordat wij een relevantie en praktijkgerichte opleiding op hoog niveau hebben afgerond, hebben wij kennis van zaken en kunt u er van uitgaan dat wij met gemak een hellend dak kunnen isoleren.

Zorgvuldig en veilig

Wanneer wij isolatiemateriaal aan uw dak aanbrengen, zorgen wij ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt. De isolatieplaten worden door ons zorgvuldig gemonteerd, zodat er geen kieren ontstaan, waardoor er toch nog vocht of lucht bij kan komen. Hierbij houden wij continu rekening met de wettelijke voorschriften die zijn gesteld voor het aanbrengen van isolatiemateriaal op grote hoogtes.

Profiteer vandaag nog

Profiteer vandaag nog van onze klantgerichte service en laat op korte termijn uw hellend dak isoleren door onze specialisten. U kunt via het contactformulier op deze website eenvoudig een aanvraag indienen voor een vrijblijvende offerte op maat.