dakgoot reinigen Arnhem

Boeidelen vervangen of vernieuwen

Vernieuwing van Boeidelen

Bosvelt & Haisch zijn de experts in het vernieuwen en vervangen van boeidelen en overstekken. Door de jaren heen hebben wij onze expertise opgedaan als het gaat om het vervangen of het zetten van boeidelen. Door achterstallig onderhoud kunnen houten boeidelen gaan rotten en zullen deze moeten worden vervangen. Buiten dat het er niet mooi uitziet is het ook slecht voor het dakbeschot. De boeidelen beschermen het dakbeschot tegen inregenen van hemelwater. Als wij deze vernieuwen werken wij met waterbestendig hout of red cedar hout. Dit is een zeer goede kwaliteit boeideel wat beter bestand is tegen water en verrottingsverschijnselen en zo dus een langere levensduur heeft.

Onderhoudsvrij

Heeft u genoeg van al het schilderwerk aan uw boeidelen. Overweeg dan eens om onderhoudsvrij materiaal te gebruiken om ze te bekleden. Bosvelt & Haisch past alle soorten bekleding toe zoals; Keralit, Trespa, Ki-kern, Rock panel en zink. Keralit is in diverse kleuren te verkrijgen, zodat u de kleur mooi bij uw huis kunt matchen. Het voordeel van keralit is dat het te plaatsen is met een kliksysteem zodat je geen schroeven ziet. Ook is er een renolite laag mogelijk zodat er een houtnerf in verwerkt is zodat het een houtlook heeft wat een natuurlijke uitstraling van hout geeft. Een goedkopere variant is Trespa of Ki-kern. Dit is een plaat gemaakt van een thermohardende Kunststof. Dit is een gladde plaat die ook in diverse kleuren te verkrijgen is. Geeft een zeer strak uiterlijk Ki-kern of Trespa heeft alleen geen natuurlijk uiterlijk.

Gratis Offerte

Bent u van plan om uw boeidelen te vervangen of wilt u ze bekleden met onderhoudsvrij materiaal. Bosvelt & Haisch komt graag bij u langs om de werkzaamheden door te spreken en u een passende offerte op maat te geven. Ook als u vragen heeft kunt u contact opnemen. Bel Jacob Haisch – 0653947933 of vul het contactformulier in op deze pagina.