Beoordeling door klanten: 8,3/10 - 38 beoordelingen

Boeidelen

Vernieuwing van Boeidelen

Bosvelt & Haisch is de experts en het vernieuwen en vervangen van boeidelen en overstekken. Door de jaren heen hebben wij onze expertise opgedaan als het gaat om het vervangen of vernieuwen van boeidelen. Door achterstallig onderhoud kunnen houten boeidelen gaan rotten deze moeten dan vervangen worden. Buiten dat het er niet mooi uitziet is het ook slecht voor het dakbeschot. De boeidelen beschermen het dakbeschot tegen inregenen van hemelwater. Als wij de boeidelen vernieuwen werken wij met waterbestendig hout of red cedar hout. Dit is een betere kwaliteit boeideel wat beter bestand is tegen verrottingsverschijnselen en dus een langere levensduur heeft.

boei oud red cedar boeidelen

Onderhoudsvrije boeidelen

Heeft u genoeg van al het schilderwerk aan uw boeidelen. Overweeg dan eens om onderhoudsvrij materiaal te gebruiken om uw boeidelen te bekleden. Bosvelt & Haisch past alle soorten bekleding toe zoals Keralit, Trespa, Ki-kern, Rock panel en zink. Keralit is in diverse kleuren te verkrijgen het voordeel van keralit is dat het te plaatsen is met een kliksysteem zodat je geen schroeven ziet. Ook is er een renolite laag mogelijk zodat er een houtnerf in verwerkt is zodat het een houtlook heeft wat een natuurlijke uitstraling van hout geeft. Een goedkopere variant is Trespa of Ki-kern. Dit is een plaat gemaakt van een thermohardende Kunststof. Dit is een gladde plaat die ook in diverse kleuren te verkrijgen is. Geeft een zeer strak uiterlijk Ki-kern of Trespa heeft alleen geen natuurlijk uiterlijk.

boeidelen oudkeralit boeidelentrespa boeidelenKi-Kern boeidelen

Gratis Offerte

Bent u van plan om uw boeidelen te vervangen of wilt u ze bekleden met onderhoudsvrij materiaal. Bosvelt & Haisch komt graag bij u langs om de werkzaamheden door te spreken en u een passende offerte op maat te geven. Bel 0653947933 of vul het contactformulier in op deze pagina.

Direct contact

Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha