Dakdekkersbedrijf Tiel

Dakrenovatie- of reparatie in Tiel

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek nabij Tiel is gespecialiseerd in tal van aspecten op het gebied van dak- en isolatietechniek. Wij zijn een jong en deskundig bedrijf dat onder meer dakrenovaties– en reparaties uitvoert.

Ervaren vakmannen

Ons bedrijf bij Tiel bestaat uit twee ervaren vakmannen die muren, daken en vloeren van een perfecte isolatie voorzien. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in dakreparatie- en renovatie. Wij voeren diverse handelingen op het dak uit. Van een simpel klusje als schoorsteen vegen tot aan een complete dakvernieuwing.

Uw dak in topconditie

Met een goed dak wordt uw wooncomfort bevorderd. Uw woning of bedrijfspand is dan goed geïsoleerd en verliest geen warmte. Met een dak dat slecht is onderhouden, verrot, verzakt of aangetast is wordt u woning of bedrijfspand minder goed geïsoleerd en gaat er veel warmte verloren. Verder heeft u dan last van vocht, tocht en condens op de ramen. Hierdoor kunt u weer last krijgen van gezondheidsklachten. U kunt dit voorkomen door uw dak in een topconditie te brengen. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Bosch & Haisch Dak & Isolatietechniek .

Dakdekkersbedrijf Tiel

Een advies op maat

Als u ons inschakelt voor een dakrenovatie of dakreparatie aan uw woning of bedrijfspand in Tiel dan brengen wij een advies op maat uit. Voordat wij aan de slag gaan, voeren wij eerst een onderzoek uit. Aan de hand van dit onderzoek brengen wij een offerte uit. Als u hiermee akkoord gaat dan stellen wij, samen met u, een uitvoeringsplan op. Hiermee behalen wij het gewenste resultaat.

Dak- en isolatietechniek nabij Tiel

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek nabij Tiel is uw partner op het gebied van dakpannen vervangen, schoorsteen vegen, dakgoten vervangen en daken renoveren of repareren. Verder kunnen wij u ook andere oplossingen bieden, zoals dakreiniging of dakcoating. U kunt er in ieder geval vanuit gaan dat wij u altijd een open en eerlijk advies op maat bieden. Wij garanderen u dan ook dat uw dak snel in een optimale staat wordt gebracht.

Contact

Wilt u het dak van uw woning, schuur of bedrijfspand laten repareren of renoveren? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of via het telefoonnummer 06-53947933. Als professioneel en klantvriendelijk bedrijf bieden wij onze diensten door heel Nederland aan. U kunt dus ook bij ons terecht voor een reparatie of renovatie in Tiel.