dakvernieuwing

Dakvernieuwing

Nieuw dak nodig?

Is uw dak aan vervanging toe en twijfelt u of het nodig is om het hele dak te vernieuwen? Laat uw dak dan onderzoeken door de experts van Bosvelt & Haisch Isolatietechniek. Wij zijn volledig gespecialiseerd in isolatie en renovatie van daken en kunnen eenvoudig en snel vaststellen of dakvernieuwing mogelijk is en of dat vervanging noodzakelijk is. Of het nu gaat om Bitumineuze dakbedekking, EPDM dakbedekking, Leien daken of pannendaken. Bij Bosvelt & Haisch daktechniek bent u aan het juiste adres.

Dakvernieuwing

Dakvernieuwing

Dak

Close-up dakvernieuwing

Platte en Hellende Daken

Wij verzorgen de vernieuwing van zowel platte als hellende daken. Ook het isoleren van platte en hellende daken behoort tot de mogelijkheden.

Platte daken isoleren en vernieuwen

Als uw dak aan vernieuwing toe is, dan biedt dat tegelijk de mogelijkheid om uw dak te isoleren. Met een goede isolatie neemt het comfort flink toe en bespaart u ook nog eens op de energierekening. Een verstandige keuze waarover wij u graag adviseren.

Het meest voordelig

Zodra wij vaststellen dat u met dakvernieuwing het meest voordelig uit bent, zorgen wij voor de volledige renovatie van uw dak. Na de dakvernieuwing kent u het dak ongetwijfeld niet meer terug. U zult versteld staan van de veranderingen die wij hebben aangebracht. Waarbij wij zorgvuldig naar de bouwstijl van het huis en de meest geschikte dakpannen hebben gekeken. Wat wij voor u doen is:

  • dakinspectie + dakrenovatie
  • dakvernieuwing + dakonderhoud

Wij kijken daarbij altijd wat u voor het meest voordelig is zowel op de lange termijn als op de korte termijn. Vraag ons vrijblijvend om een advies voor zowel pannendaken als platte daken!

Dakvernieuwing

Before – Oud rieten dak

Dakvernieuwing

After – Complete daknieuwing

Zorgvuldig overleg met u

Uiteraard overleggen wij vooraf zorgvuldig met u wat wij precies gaan vernieuwen, wat de kosten daarvan zijn en wat het resultaat u zal brengen. Overigens kan het ook mogelijk zijn om slechts enkele onderdelen van het dak te vervangen, zodat u kosten kunt besparen.

Laat u adviseren

Bekijk gerust de mogelijkheden voor dakvernieuwing voor uw dak en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij staan dagelijks voor u klaar om u te informeren en adviseren over de mogelijkheden. Bel ons op het telefoonnummer dat op deze website staat vermeld of stuur ons een e-mail met alle informatie die u voorhanden heeft.