Bosvelt & Haisch Isolatietechniek

Een jong en gemotiveerd isolatie- en renovatiebedrijf

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is een jong en gemotiveerd isolatie- en renovatiebedrijf. Bennie Bosvelt en Jacob Haisch zijn de drijvende krachten achter deze onderneming en zijn uiterst klantgericht en meedenkend. Bennie en Jacob zijn 2 gezworen kameraden die elkaar al bijna hun hele leven kennen. Ze hebben in 2012 besloten om hun kennis en expertise te bundelen en samen een bedrijf op te starten om zo uit te groeien tot een begrip in de regio op het gebied van isolatie en daktechniek.

Onze diensten

Wij hebben ons voornamelijk toegelegd op dakrenovatie en het isoleren van uw woning,schuur of bedrijfspand. Vanuit onze locaties in Arnhem, Oosterbeek en Apeldoorn voeren wij deze werkzaamheden uit in vrijwel heel Gelderland.

Over ons

Eerlijk en oprecht

Wij onderscheiden ons van concurrenten door onze no-nonsens mentaliteit en werken graag hard om het gewenste resultaat voor uw woning te realiseren. Wij voeren altijd exact uit wat wij beloven en zijn te allen tijde eerlijk en oprecht. Met onze materiaalkennis en ervaring met diverse technieken staan wij garant voor duurzame isolatietechniek van hoog niveau en zorgen wij ervoor dat uw dak in een blakende conditie blijft.

Wij staan graag voor u klaar

U bent altijd van harte welkom bij Bosvelt & Haisch Isolatietechniek. Wij staan graag voor u klaar wanneer u vragen, opmerkingen of wensen heeft.Graag denken wij met u mee. Bel of mail ons gerust als u graag meer informatie wilt ontvangen.