Zinken dak

Zinken Dakbedekking

Zinken Dakbedekking

Bosvelt & Haisch Dak en Isolatietechniek is een gecertificeerd bedrijf als het gaat om Zinkbewerking. Zink is een metaalsoort dat zeer goed bewerkbaar is en een zeer lange levensduur heeft. Perfecte eigenschappen dus om te dienen als dakbedekking. Doordat zink zo goed bewerkbaar is zijn er veel architectonische mogelijkheden mogelijk in de toepassing van dakbedekkingen en gevelbekleding.

Zinken daklijsten

Bosvelt & Haisch is ook gespecificeerd in het plaatsen van Zinken Daklijsten. Als onderdeel van het aanbrengen van Bitumineuze dakbedekkingen hoort hierbij ook het vervangen van oude zinken daklijsten. Geen enkel dak is hetzelfde dus deze worden speciaal op maat gemaakt. Zinken daklijsten zie je veel op oude en monumentale panden. dit omdat het een veel mooier en chique uitstraling heeft. En natuurlijk omdat er op deze oude panden veel meer met zink gewerkt wordt. Zinken daklijsten zijn vaak met een zinken kraal uitgevoerd waardoor deze veel beter passen bij Zinken dakgoten.

Heeft u interesse in zinken dakbedekking of zinken daklijsten? neem contact met ons op voor advies of een gratis offerte, vul het contactformulier in of bel 06-53947933

Bosvelt & Haisch Dak en Isolatietechniek het bedrijf voor uw zinkwerkzaamheden.