Schoorsteen verwijderen

Laat uw schoorsteen vakkundig verwijderen

Heeft u een schoorsteen die zeer verslechterd is en niet meer in gebruik is, dan is Bosvelt & Haisch uw juiste partner. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het deskundig verwijderen van uw schoorsteen.

WAAROM UW SCHOORSTEEN VERWIJDEREN

Vaak zien wij bij oudere panden dat een schoorsteen niet meer gebruikt word en in zeer slechte conditie is. Deze kunt u natuurlijk laten renoveren, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor het verwijderen van deze overbodige schoorsteen. Dan bent u gelijk van het onderhoud af en uw woning ziet er gelijk beter uit doordat deze oude vervallen schoorsteen niet meer in het zicht is.

HOE GAAN WIJ TE WERK

Bosvelt & Haisch is gespecialiseerd in het verwijderen van uw schoorsteen. Wij komen eerst de situatie bij u in kaart brengen. Daarna gaan wij zorgvuldig te werk door uw schoorsteen steen bij steen af te breken, ook voeren wij de schoorsteen steen bij steen af naar beneden zodat er geen grof puin naar beneden kan komen wat uw dak kan beschadigen. Daarna brengen wij nieuwe panlatten aan en leggen de plek waar de schoorsteen stond dicht met dakpannen.

Heeft u een schoorsteen die u verwijderd wilt hebben dan houden wij ons graag aanbevolen. u kunt ons bereiken op
06-53947933  of vult u het contactformulier in op deze pagina. Graag tot ziens