Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking

Heeft u een plat of hellend dak waar is gekozen voor een bitumineuze dakbedekking. Geen probleem Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is hier in thuis. Een bitumineuze dakbedekking gaat normaal gesproken 20 jaar mee en zal dan vervangen moeten worden. Helaas komt het in de praktijk voor dat er veel langer mee gewacht wordt. Net zolang tot dat er een lekkage op treedt en vaak is het dan al te laat en is er veel meer schade dan werd verwacht. Laat uw dak dus tijdig inspecteren en voorkom problemen.

Waardevolle investering

Het laten aanbrengen van een nieuwe bitumineuze dakbedekking is een serieuze aangelegenheid die niet voor iedereen weggelegd is. Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is hierin de juiste partner. Wij hebben de expertise in huis om het dak aan te leggen zoals u dat heeft gewenst. Tevens is het een goed moment om eens na te denken over dakisolatie. Met een perfecte isolatie zult u merken dat u veel minder energie gaat gebruiken, waardoor dit een waardevolle investering zal zijn en u uw investering dus terugverdient.

Dakrandafwerking

Een niet weg te denken item bij het vernieuwen van de bitumineuze dakbedekking is de dakrandafwerking.
Deze is er in diverse soorten en materialen. De meeste voorkomende is de aluminium daktrim of de zinken daklijst.
Bosvelt & Haisch past deze allebei toe dus voor elk dak hebben wij het juiste product qua dakrandafwerking.

Door onze expertise weten wij welke dakrandafwerking het beste bij uw huis past.

Maak een afspraak

Mocht u twijfels hebben of uw dak aan vervanging toe is of dat het renoveren van enkele onderdelen volstaat, kunt u gerust contact opnemen. Onze experts kunnen razendsnel bekijken wat de eventuele tekortkomingen zijn van het dak en wat de meest voor de hand liggende oplossing is. Hierbij kijken wij naar de kosten, de isolatie mogelijkheden en eventuele subsidieregelingen waarvoor u wellicht in aanmerking kunt komen. In overleg met u zullen wij tenslotte overwegen welke optie wordt uitgevoerd. Maak een afspraak om te bekijken of een nieuw dak voor uw woning noodzakelijk is.