PVC

PVC dakbedekking

Kunststof daken zijn de beste keus

Bent u de trotse eigenaar van een huis met een plat of licht hellend dak? Gefeliciteerd! U heeft daarmee een goede keus gemaakt. Een plat dak biedt u veel ruimte, ziet er mooi uit en is vaak goed betaalbaar. Hoe, vraagt u zich af? Kies voor dakbedekking van Bosvelt & Haisch. Wij bieden u een groot assortiment in kunststoffen dakbedekking in vele kleuren, precies op maat gesneden voor uw dak. Maak dus vandaag uw tweede goede keus en ga voor een kunststoffen dak!

PVC Dakbedekking biedt u vele voordelen

PVC dakbedekkingEen PVC dakbedekking biedt op meerdere vlakken mooie voordelen en een prettig gevoel. Zo heeft u groot profijt van de aanschaf van een dak van PVC, omdat het een duurzaam product is. Bij goed onderhoud gaat een dak van PVC wel 20 tot 30 jaar mee! Daarnaast is de aanschaf van kunststof, waar PVC onder valt, zeer betaalbaar. De kleine investering voor een dak van PVC heeft zichzelf dus al heel snel terugverdiend. Wat betreft dat prettige gevoel; daar kunnen we makkelijk in zijn. Een dakbedekking van kunststof is namelijk niet schadelijk voor het milieu. Door voor een dakbedekking van PVC te kiezen, helpt u dus meteen het behoud van een gezond milieu. Daarbij hoeft u zich met een dakbedekking van kunststof geen zorgen meer te maken over bijvoorbeeld lekkages: het dak is namelijk gegarandeerd waterdicht!

PVC Dakbedekking staat voor u klaar

U heeft interesse in een dak van deze mooie kunststof? Hierbij nog even enkele voordelen op een rij:

  • Veilig voor het milieu
  • Betaalbaar in materiaalkosten
  • Goed te onderhouden
  • Mooi qua stijl
  • Duurzaam in behoud

Vraag een offerte aan

Kortom, het is tijd voor een nieuwe goede stap: kies voor een kunststoffen dakbedekking van Bosvelt & Haisch. Ga voor kwaliteit en verlos uzelf van uw ouderwetse, misschien zelfs lekkende dak. Stuur ons vandaag nog een bericht naar e-mailadres info@bhisolatietechniek.nl. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met u op en maken, op een dag en tijdstip dat u uitkomt, een afspraak om uw dak te inspecteren. Onze experts maken dan een passende offerte voor u op. Onze vakbekwame dakdekkers kijken er nu al naar uit aan de slag te gaan op uw platte, licht hellende dak! Interesse gekregen? Regel dan nu PVC dakbedekking door Bosvelt & Haisch!