Dakrenovatie

Vakkundige dakrenovatie

Wanneer u een dak heeft dat slecht is onderhouden, aangetast, verzakt of verrot is, kunt u bij Bosvelt & Haisch  Dak & Isolatietechniek terecht voor dakrenovatie. Wij zijn in staat om uw dak vakkundig en snel te beoordelen en ter plaatse een offerte te maken van de kosten voor dakrenovatie. Hierbij kunt u er van uitgaan dat wij u open en eerlijk informeren naar de mogelijkheden en de meest geschikte oplossing adviseren.

Uw dak snel in topconditie

Met onze manier van dakrenovatie zorgen wij ervoor dat uw dak weer snel in topconditie is. Hierbij zijn wij uw ideale partner voor het vervangen en/of vastleggen van dakpannen, het herstellen en repareren van de dakconstructie en de renovatie van de bouwwerken die zich bevinden op de daken. Een andere snelle en zeer effectieve manier van dakrenovatie is een dakreiniging of dakcoating. Uw dak is snel in topconditie en ziet er dan weer als nieuw uit.

Welke daken komen in aanmerking voor dakrenovatie

Door onze uitgebreide expertise kunnen wij verschillende type daken en dakbedekkingen aan wat betreft renovatie.
Denkt u hierbij aan:

Hoogwaardige materialen

Naast dakrenovatie bieden wij ook mogelijkheden voor het compleet vernieuwen van uw dak. Met de meest hoogwaardige materialen kunnen wij er desgewenst voor zorgen dat uw dak tevens nauwkeurig geïsoleerd wordt. Hierbij maakt het voor ons weinig verschil of u een hellend dak of plat dak heeft.

Een duurzaam resultaat