Pannendak vervangen

Vervang uw pannendak

Bent u van plan om het pannendak van uw woning schuur of bedrijfspand te laten vervangen, dan bent u bij Bosvelt & Haisch Dak en Isolatietechniek aan het juiste adres. Bosvelt & Haisch is uw partner bij uitstek om samen met u een plan de campagne te maken voor het vervangen van uw pannendak. Als gecertificeerd dakdekkers bedrijf zijn wij aangesloten bij branche organisatie Het Hellende Dak. ook hebben wij de expertise in huis om zorgvuldig maar wel snel te werk te gaan. Zodat u niet te lang in de verbouwing blijft zitten. Doordat wij nauwe banden hebben met leveranciers van dakpannen kunnen wij bijna elke dakpan leveren die aan uw wensen voldoet.

Pannendak vervangen

Graag komen wij bij u langs om te kijken wat voor type dak en welke type dakpannen u heeft. Wij kunnen dan ook gelijk beoordelen of uw pannendak vervangen hoeft te worden of dat een simpele versie van dakrenovatie zoals dakreiniging of dakcoating een betere oplossing is.

Gecertificeerd Dakdekkers Bedrijf

Als wij als gecertificeerd bedrijf bij u aan het werk gaan bent u verzekerd van een topkwaliteit dak .Wij werken alleen met de beste materialen en passen deze toe op uw dak. Na het verwijderen van de oude dakpannen en panlatten zullen wij als eerste het dakbeschot controleren op slechte en rotte plekken die we dan zullen vervangen voor nieuwe delen. Daarna zorgen wij dat het dakbeschot bezemschoon is. hierna kunnen wij eventueel dakisolatie toepassen. Aan de hand van het type isolatie of geen isolatie brengen wij de stoftengels aan. Hierop brengen wij een dampremmende folie aan. Daarna bevestigen wij de panlatten op de stoftengels. Als dit alles gedaan is kunnen wij beginnen met het leggen van de dakpannen. Dit is een beknopte versie van hoe wij te werk gaan.

Heeft u interesse in de diensten van Bosvelt & Haisch Daktechniek of wilt u advies wat betreft uw pannendak vervangen. Vul dan het contactformulier in op deze pagina of bel 06-53947933