Dakvernieuwing

Dakpannen vervangen

Professioneel uw dakpannen vervangen

Is het tijd om uw dakpannen te vervangen? Bij Bosvelt & Haisch Dak en Isolatietechniek bent u aan het juiste adres! Wij vertellen u graag waarom. U heeft wellicht overwogen deze klus zelf aan te pakken. Waarom ook niet? U bent zelf best handig en het scheelt kosten. Toch? Wij raden u het echter ten zeerste af om deze klus in eigen handen te nemen. Het vervangen van dakpannen is namelijk een erg risicovolle klus en u komt gegarandeerd iets tegen waar u niet bij stil heeft gestaan. Heeft u bijvoorbeeld rekening gehouden met speciale kleding, waardoor u niet van het schuine dak afglijdt? En bent u in het bezit van het juiste gereedschap om de dakpannen te vervangen op de juiste wijze? Precies. Neem daarom het zekere voor het onzekere en kies voor Bosvelt & Haisch!

De juiste ervaring en vakkennis

dakpannen vervangenAlle dakdekkers van Bosvelt & Haisch zijn gecertificeerd. U kunt er daarom van op aan dat zij kwalitatief en hoogstaand werk realiseren. Tijdens het vervangen van uw dakpannen weten onze krachten hun expertise voluit in te zetten. Grondig wordt gecontroleerd in welke staat uw dak is. Vervolgens geven de dakdekkers aan in hoeverre de dakpannen vervangen moeten worden. Als extra service beoordelen de dakdekkers tijdens het vervangen van de dakpannen ook het dakbeschot. Is dat ook aan vervanging toe, vanwege rotte of slechte plekken, dan wordt dat na uw goedkeuring direct meegenomen in de klus. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe dak volledig aan uw wensen voldoet.

Waarom Bosvelt & Haisch dé juiste keus voor u is

Het vervangen van uw dakpannen door Bosvelt & Haisch biedt u vele voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Wij werken alleen met gecertificeerde vakmensen
  • Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring
  • De passie voor dakbedekking is terug te zien in het resultaat
  • Onze offertes zijn zeer scherp en voordelig
  • Wij zorgen dat het resultaat exact is aangesloten op uw wensen

Contact

U wilt uw pannen vervangen door Bosvelt & Haisch? Stuur dan vandaag nog een mailtje naar info@bhisolatietechniek.nl. U kunt uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte opvragen. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken. Wij komen dan graag bij u langs ter inspectie van uw dak. Zo weet u waar wat u kunt verwachten. Moeten uw dakpannen nu toch echt eens vervangen worden? Laat uw dakpannen vervangen door de experts van Bosvelt & Haisch!