Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een isolatievorm waar tegenwoordig veel vraag naar is. Het is voor veel mensen een investering die veel rendement oplevert en daarbij ook nog goed is voor het milieu. De energie die u kunt besparen met isolatie van de spouwmuur weer snel terugverdient.

BESPAAR JAARLIJKS 35% OP UW ENERGIE REKENING

spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie biedt u een flink aantal voordelen. Spouwmuurisolatie:

  • bespaart jaarlijks 35% aan energiekosten
  • kan nu met aantrekkelijke subsidies
  • is eenvoudig en goedkoop
  • verhoogt de waarde van uw woning
  • verbetert het binnenkort verplichte energielabel wan uw woning
  • verhoogt het wooncomfort
  • kan al voor 15 euro per m2

Aan het isoleren van uw spouwmuur zitten dus veel voordelen. Het is gemakkelijk en snel te regelen. Laat u eens vrijblijvend informeren door ons bedrijf!

 

Overheidssubsidies

De overheid stimuleert deze vorm van energiebesparing en verleent subsidie voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Vanaf 1 maart 2013 is het BTW tarief VERLAAGD van 21% naar 6% dus dat betekent al een korting van maar liefst 15%. Uw eerste voordeel bovenop eventuele subsidies die bepaalde gemeentes geven op het isoleren van uw woning. Vraag de firma  Bosvelt & Haisch Isolatietechniek of u ook in aanmerking komt voor subsidie op het isoleren van uw woning of kijkt u zelf op http://www.energiesubsidiewijzer.nl/.

images

Eenvoudig en goedkoop

Het aanbrengen van de isolatie in de spouwmuur kan vrij eenvoudig en is niet duur. Het voordeel van het na-isoleren van de spouwmuren is dat het van buitenaf gebeurt. Er worden gaten in de voegen tussen de stenen geboord en door die gaten spuiten we met een speciale installatie het isolatie materiaal in de spouw. U heeft hierdoor geen verbouwingspuin en we zijn in een dag klaar. De isolatiematerialen die wij gebruiken zijn Rockwool(steenwol) of Knauf Supafil(glaswol). Afhankelijk van het type woning en muur geven wij u het advies welke minerale wol voor u het beste van toepassing is. De materialen die tegenwoordig gebruikt worden voor de spouwmuurisolatie zorgen ervoor dat de spouwmuur genoeg lucht krijgt, waardoor het niet vochtig wordt en er geen schimmel gaat ontstaan. De vochtproblemen zijn daarmee nagenoeg nihil. Doordat het werk binnen een dag geklaard is kunnen wij dus zeer scherpe prijzen hanteren.

SPOUWMUURISOLATIE AL VANAF € 15,- P/M2.

spouw1spouw2 spouw4spouw5 spouw3

Gratis offerte aanvragen?

Wanneer u overweegt om spouwmuurisolatie te laten aanbrengen in uw woning, kunt u terecht bij ons isolatiebedrijf. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor het isoleren van uw spouwmuur waardoor u kunt besparen op de energiekosten. Vraag via deze website vandaag nog een gratis offerte aan of bel ons. Dan komen wij binnen 2 dagen bij u langs om de situatie te bekijken en u een passende offerte aan te bieden uiteraard kosteloos. Graag tot ziens.

pasjespasjes 2