Team Bosvelt & Haisch – Dakdekkers bedrijf

Team Bosvelt & Haisch is uw dakdekkers bedrijf in Gelderland. Bennie Bosvelt & Jacob Haisch zijn jarenlange kameraden en hebben in 2014 besloten hun krachten te bundelen. Nu anno 2019 staat er een prachtig bedrijf dat bestaat uit meerdere gemotiveerde vakmensen die elke dag met veel gedrevenheid en toewijding aan uw dak werken.

Bennie Bosvelt

Bennie

Bennie Bosvelt – Eigenaar: Ik houd van de teamspirit binnen ons bedrijf en het vakmanschap te kunnen delen met onze toevertrouwde klanten. Lekker cliché; maar uw dak is ons vak!

Jacob Haisch

Jacob

Jacob Haisch – Eigenaar: Als eigenaar van Bosvelt & Haisch is mijn passie en streven om het werk op het hoogste niveau af te leveren. Elke dag probeer ik onze jongens te inspireren om de lat elke keer hoger te leggen om zo tot een beter en mooier eindresultaat te komen. Uiteindelijk wil ik de beste dakdekker van de omgeving zijn!

Mike Matser

Mike

Mike: Ik krijg energie van het samen met een team buiten aan een project / dak te werken. Het vertrouwen op het dak moet optimaal zijn, om de veiligheid te kunnen waarborgen. Dit schept een band tussen ons onderling wat de werksfeer bevordert. Met technisch inzicht en hard werken probeer ik iedere dag weer het beste resultaat neer te zetten. Mijn doel is om kwaliteit te leveren in alles wat ik doe.

Mieke van den Berg

Mieke

Mieke: Mijn takenpakket binnen Bosvelt & Haisch is heel divers. Creatief bezig zijn is wat mijn enthousiasme aanwakkert, ik hou me dan ook graag bezig met de website, social media en al wat het vergroten van onze naamsbekendheid omvat. Tevens ben ik medeverantwoordelijk een stuk HR, deze taak vervul ik met grote betrokkenheid.

Mark ten Westenend

Mark

Mark: Ik ben al een tijdje werkzaam bij Bosvelt & Haisch en heb mee gewerkt aan vele mooie projecten / renovaties. Elke keer als ik weer langs een huis rijd, waaraan ik aan heb meegewerkt, maakt dat me trots. Tevens is dat ook mijn doel, om mezelf en de klant een tevreden gevoel te geven.

Ricardo Driessen

Ricardo

Ricardo: Afgelopen april 2018 ben ik begonnen bij Bosvelt & Haisch. Ik ben binnengekomen in een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik heb plezier in mijn werk mede omdat het zo afwisselend is en we met een leuk team werken.

Jimmy Nijman

Jimmy

Jimmy: Daken reinigen, impregneren, coaten, vernieuwen en noem maar op. Mijn passie is op het dak werken. Samen met collega’s in de buitenlucht aan een project werken geeft mij energie en voldoening.

Patrick

Patrick

Patrick: Wat mij aanspreekt in mijn werk bij Bosvelt & Haisch is dat wij als werknemers veel vrijheid krijgen. In de ochtend drinken we een kop koffie en bepalen we de strategie voor de betreffende dag. Je moet snel kunnen schakelen want geen dag is hetzelfde en dat is juist wat het werk zo uitdagend maakt!

Nico

Nico

Nico: Werken bij Bosvelt & Haisch is voor mij een uitdaging op vele vlakken. Dagelijks leer ik nieuwe technieken, ik hou van aanpakken, werken in de buitenlucht en werken met mijn handen, dat vind ik prachtig. Ik krijg energie van de goede band met mijn collega’s, door hen vliegen de dagen voorbij!