Team Bosvelt & Haisch – Dakdekkers bedrijf

Team Bosvelt & Haisch

Bosvelt & Haisch is uw dakdekkers bedrijf in Gelderland. Bennie Bosvelt & Jacob Haisch zijn jarenlange kameraden en hebben in 2014 besloten hun krachten te bundelen. Nu anno 2019 staat er een prachtig bedrijf dat bestaat uit 15 gemotiveerde vakmensen.

Bennie Bosvelt

Bennie Bosvelt

Bennie Bosvelt – Eigenaar: Ik houd van de teamspirit binnen ons bedrijf en het vakmanschap te kunnen delen met onze toevertrouwde klanten. Lekker cliché; maar uw dak is ons vak!

Jacob Haisch

Jacob Haisch

Jacob Haisch – Eigenaar: Als eigenaar van Bosvelt & Haisch is mijn passie en streven om het werk op het hoogste niveau af te leveren. Elke dag probeer ik onze jongens te inspireren om de lat elke keer hoger te leggen om zo tot een beter en mooier eindresultaat te komen. Uiteindelijk wil ik de beste dakdekker van de omgeving zijn!

Eulink

Michael Eulink

Michael Eulink – Uitvoerder: Werken bij Bosvelt & Haisch betekent voor mij persoonlijk het beste in mezelf naar boven halen. Het blijft elke dag weer een uitdaging om samen met het team een klus op de beste manier aan te pakken. Met ruimtelijk inzicht en oog voor detail zie ik erop toe dat wij een opdracht naar tevredenheid van een klant opleveren.

Jan Burhenne

Jan Burhenne

Jan Burhenne – Voorman: Het werken op het dak is er met de paplepel ingegoten. Al sinds ik mij kan heugen ging ik met mijn vader mee het dak op. Het is mijn passie om buiten te werken en met mijn handen bezig te zijn. Ik er streef altijd naar om het beste resultaat neer te zetten, waar de opdrachtgever maar ook ikzelf tevreden over ben. Daarnaast is het werken met zink mijn specialisme.

Mike Matser

Mike Matser

Mike Matser – Voorman: Ik krijg energie van het samen met een team buiten aan een project / dak te werken. Het vertrouwen op het dak moet optimaal zijn, om de veiligheid te kunnen waarborgen. Dit schept een band tussen ons onderling wat de werksfeer bevordert. Met technisch inzicht en hard werken probeer ik iedere dag weer het beste resultaat neer te zetten. Mijn doel is om kwaliteit te leveren in alles wat ik doe.

Mieke van den Berg

Mieke van den Berg

Mieke van den Berg – Secretaresse: Als secretaresse is mijn missie mijn leidinggevende(n) zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Dankbaar en blij dat ik deel mag uitmaken van het Bosvelt & Haisch team.

Henk de Jong

Henk de Jong

Henk de Jong – Magazijn manager: Een bedrijf dat zo hard aan het groeien is, heeft structuur en overzicht nodig. Ik ben dan ook verantwoordelijk voor een veilige en overzichtelijke werkomgeving in het magazijn en verzorg de uitgifte en ontvangsten van diverse gereedschappen. Kortom mijn taak is om te zorgen dat alle medewerkers zijn voorzien van de juiste materialen voor de klussen en zonder problemen elke ochtend weer kunnen starten. Het geeft mij voldoening als alles gestroomlijnd verloopt.

Mark ten Westenend

Mark ten Westenend

Mark ten Westenend: Ik ben al een tijdje werkzaam bij Bosvelt & Haisch en heb mee gewerkt aan vele mooie projecten / renovaties. Elke keer als ik weer langs een huis rijd, waaraan ik aan heb meegewerkt, maakt dat me trots. Tevens is dat ook mijn doel, om mezelf en de klant een tevreden gevoel te geven.

Ricardo Driessen

Ricardo Driessen

Ricardo Driessen: Afgelopen april 2018 ben ik begonnen bij Bosvelt & Haisch. Ik ben binnengekomen in een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik heb plezier in mijn werk mede omdat het zo afwisselend is en we met een leuk team werken.

Jimmy Nijman

Jimmy Nijman

Jimmy Nijman: Daken reinigen, impregneren, coaten, vernieuwen en noem maar op. Mijn passie is op het dak werken. Samen met collega’s in de buitenlucht aan een project werken geeft mij energie en voldoening.

Kim de Waal

Kim de Waal – Focke

Kim de Waal – Focke: Werken bij Bosvelt & Haisch is een uitdaging. Ik kan me blijven ontwikkelen op verschillende vlakken. Ik wordt enthousiast van het verbeteren van de processen intern en het inzetten van (sociale)media om zo de naamsbekendheid te vergroten. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en dat is wat het werken bij B&H zo leuk maakt. Naast financiële en personeels-administratie en klantencontact ben ik dan ook medeverantwoordelijk voor het up-to-date houden van de website, advertenties en communicatie.

Leroy Dikkers

Leroy Dikkers

Leroy Dikkers: Nu ik een aantal maanden werk voor Bosvelt & Haisch kan ik met trots zeggen dat ik werk voor een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het werk daagt me uit en is afwisselend. Ik heb in deze korte periode al veel geleerd en hoop mijn kennis nog veel verder te kunnen uitbreiden. We hebben een goed en fijn team waarin samen samenwerken vanzelfsprekend is.

Dakdekker

Bas Schuring