Leien Daken

Gecertificeerd in het leggen van leien daken

Ook voor leien daken of leien dakbedekking bent u bij Bosvelt & Haisch Dak en Isolatietechniek aan het juiste adres. Als gecertificeerd bedrijf weten wij precies welke werkwijze wij moeten toepassen voor het leggen van leien. Als lid van de Branche organisatie Het Hellende Dak hebben wij regelmatig contact met diverse concullega ’s lei en dakdekkers. Het voordeel hiervan is dat je kennis met elkaar deelt en op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de markt.

Waarom Bosvelt & Haisch

Bosvelt & Haisch is een bedrijf die alle aspecten van dak en isolatietechniek beheerst. Of het nu gaat om een complete dakvernieuwing, het vervangen van de dakgoot, het isoleren van uw woning of om een schoorsteen renovatie Bosvelt & Haisch doet het. Dus mocht u van plan zijn om uw leien dak te renoveren maar ook bijvoorbeeld uw zinken goten te laten vernieuwen. Dan kunt u alles onder brengen bij een bedrijf. Wij zijn aangesloten bij diverse Branche organisaties.

Rheinzink

VCA

Leien Daken

Leien daken zijn niet meer weg te denken uit het straat beeld in Nederland. Vroeger zag je het vooral nog op kerken,kloosters en Kastelen.
Tegenwoordig worden ze ook toegepast in de woningbouw. Het voordeel van Leisteen is dat het een zeer hard product is en dat het stormvast gemonteerd word waardoor het een lange levensduur heeft. Ook geeft het een luxe uitstraling en kan het toegepast worden als gevelbekleding. Door de strakke en vlakke vorm wordt het veelal gecombineerd met zinken fels- en roeven daken. Ook een product dat verwerkt wordt door Bosvelt & Haisch. Mede door de vorm en afmeting van leisteen kan het ook uitstekend worden toegepast in ronde en gebogen daken en dakkapellen.

Dakisolatie

Gaat u uw leien dak vernieuwen denkt u dan gelijk eens aan dakisolatie. De meeste woningen met leien daken zijn vaak wat ouder en slecht geïsoleerd. Als isolatietechniek bedrijf denken wij met u mee welke isolatievorm het beste van toepassing is op uw woning. Hierdoor verdiend u uw dakvernieuwing weer terug want het is zeker de moeite waard om uw dak te laten isoleren.

Bosvelt & Haisch uw leidekker voor de gemeentes Renkum, Arnhem, Apeldoorn en Provincie Gelderland
Heeft u interesse in de diensten van Bosvelt & Haisch Dak en Isolatietechniek neem dan contact op via het contactformulier of bel 06-82420445 dan komen wij bij u langs voor een vrijblijvende offerte.