Zinken dakgoten

Onderhouden of vernieuwen van zinken dakgoten

Bosvelt & Haisch zijn gespecialiseerd in onderhoud en het vervangen van zinken dakgoten. Als gecertificeerd bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om inpandige zinken dakgoten, zinken bakgoten of zinken mastgoten geen probleem. Tevens het aanbrengen van zinken hemelwaterafvoeren wordt door Bosvelt & Haisch verzorgt.

Dakgootreiniging en onderhoud

Het is belangrijk dat u uw dakgoot schoon houdt. Door ophoping van vuil en bladeren kunnen verstoppingen ontstaan die weer lekkages veroorzaken. Tevens wordt het zink aangetast door zuren die vrijkomen van bladeren. Het zinkwerk wordt dunner door deze zuren en daardoor kunnen er gaatjes en scheurtjes ontstaan wat ook weer lekkage van de goot veroorzaakt. Wij kunnen het reinigen van uw dakgoot voor onze rekening nemen. Wij rekenen €5,- incl BTW en voorrijkosten per meter goot voor het reinigen van de dakgoten. Er is ook een mogelijkheid om uw dakgoot van een coating te voorzien. Met deze coating dicht u ontstane haarscheurtjes in de soldeernaden en verlengt u de levensduur van het aangetaste zinkwerk.

Dakgootreiniging voor €5,- incl. BTW per meter.

INPANDIGE GOOTHeeft u een afwijkende type dakgoot of wilt u echt maatwerk. Wij kunnen elke type dakgoot zetten in onze zetbank. Dus ook voor maatwerk kunt u bij Bosvelt & Haisch terecht.

Kilgoten

Ook voor zinken kilgoten of te wel de regenafvoer in de kil van het dak kunt u bij ons terecht. Waarom kiezen voor zinken kilgoten? Buiten dat het er zeer fraai uitziet heeft zink een zeer lange levensduur tegenover andere producten zoals bitumen of EPDM.

Dakgoten vervangen

Wilt u uw dakgoten vervangen of vernieuwen dan houden wij ons graag aanbevolen. Door onze ervaring en expertise werken wij snel en kundig. Wij kunnen uw dakgoten op maat leveren en denken graag met u mee voor de juiste oplossing van waterafvoering. Wilt u advies of wilt u een gratis offerte voor onderhoud, reparatie of vervanging van uw dakgoten of hemelwaterafvoer neem dan vrijblijvend contact met ons op 06-53947933 of vul het contactformulier in op deze pagina