EPDM

EPDM dakbedekking

Rubberen daken zijn de beste keus

EPDM dakbedekkingBent u de gelukkige bewoner van een huis met een plat of licht hellend dak? Heel verstandig. Zo’n dak zorgt immers voor veel ruimte in huis. Maar wat is nou de beste optie voor dakbedekking op zo’n dak? Kies voor een rubberen dak van Bosvelt & Haisch! U heeft al een verstandige keus gemaakt door te kiezen voor een plat dak. Maak vandaag dan nóg een verstandige keus en kies voor een rubberen dak!

EPDM Dakbedekking biedt u vele voordelen

Wij leggen graag aan u uit waarom een EPDM dakbedekking u vele voordelen biedt. U geniet bijvoorbeeld al enorm van de aanschaf van een dak van EPDM, omdat dit materiaal ecologisch is. De duurzaamheid is (zeker ook voor de portemonnee) erg belangrijk: een dak van EPDM gaat wel tot 30 jaar mee! U hoeft zich verder ook geen zorgen te maken of een dakbedekking van rubber wel past op uw dak. Deze rubbersoort is namelijk erg dun en enorm flexibel. Daardoor kan het om elk randje, in ieder hoekje en rondom elke bocht gevouwen worden. Maar laat u niet bedriegen door zijn dunne uiterlijk: ons EPDM is supersterk. En waterdicht. Een dakbedekking van EPDM is dus dé perfecte keus als u op zoek bent naar een mooi nieuw dak. Wees net zo verstandig als de vele huisbezitters die u al voorgingen en kies voor een dak van EPDM!

Waarom veel mensen kiezen voor EPDM dakbedekking

U heeft interesse in een dakbedekking van dit mooie rubber? Wij zetten graag nog even op een rij waarom dat heel goed te begrijpen is. U kiest dan namelijk voor deze mooie voordelen:

  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Esthetisch
  • Waterdicht
  • Wortelbestendig

Doordat EPDM door het synthetische materiaal wortelbestendig is, is dit de ideale ondergrond voor een groen dak / vegatatiedak.

Wij komen graag bij u langs

Ga voor een rubberen dakbedekking van Bosvelt & Haisch. Ga voor kwaliteit en maak vandaag nog een afspraak met onze vakmensen. Zij komen graag bij u langs, met hun jarenlange ervaring en kennis op zak. Zij inspecteren uw dak en maken dan een passende offerte op. Zo ziet u precies wat onze experts voor u kunnen betekenen. Stuur ons vandaag nog een bericht naar e-mailadres info@bhisolatietechniek.nl. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Interesse gekregen? Regel dan nu EPDM dakbedekking door Bosvelt & Haisch!