Dakdekkersbedrijf Wageningen

Dak- en isolatietechniek Wageningen

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek nabij Wageningen is een jong en dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in dak- en isolatietechniek. Zo voorzien wij daken, vloeren en muren van een goede isolatie. Verder behoren dakreparaties– en renovaties ook tot onze specialiteit. Hierbij kunt u onder meer denken aan een simpel klusje als schoorsteen vegen tot een complete dakrenovatie.

Dak- en isolatiewerkzaamheden

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek nabij Wageningen werd opgericht in 2012. Sinds die tijd hebben wij klussen uitgevoerd voor tientallen klanten. Als gevarieerd bedrijf bieden wij diverse diensten aan. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

  • Daktechniek
  • Isolatietechniek
  • Schoorsteentechniek
  • Spouwmuurisolatie
  • Dakisolatie

Daarnaast voeren wij regelmatig lood- en zinkwerkzaamheden uit

Dakdekkersbedrijf Wageningen

Een perfecte isolatie

Het dak is erg bepalend voor het woonplezier. Als uw dak in een goede staat is dan bevorderd dit het wooncomfort. Met een goed onderhouden dak blijft de warmte beter in huis hangen. Iets dat natuurlijk comfortabel is. Bovendien zorgt het voor een verlaging van de energierekening. Met een slecht onderhouden of verrot dak verliest uw woning via het dak veel meer warmte. Wij kunnen een dakreparatie of dakrenovatie aan uw woning in Wageningen voor u uitvoeren. Hierbij zorgen wij voor de perfecte isolatie, zodat uw wooncomfort snel verhoogt wordt.

Dakreparatie of dakrenovatie

Wij beschikken over de juiste ervaring en kennis om het dak van uw woning in Wageningen snel te renoveren of te repareren. Voordat wij een dakrenovatie of dakreparatie in Wageningen uitvoeren, komen wij eerst bij u langs om te beoordelen in welke staat uw dak is. Aan de hand van deze beoordeling dragen wij een oplossing aan en stellen wij een offerte op. Als u akkoord gaat met deze offerte gaan wij snel voor u aan de slag. Als klantvriendelijk bedrijf zullen wij u open en eerlijk informeren over de mogelijkheden en u de beste oplossingen bieden. Naast dakreparaties- en renovaties kunnen wij uw dak ook reinigen of uw schoorsteen vegen.

Contact

Wilt u ons inschakelen voor een renovatie of reparatie aan het dak van uw woning in Wageningen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op de website of bel naar 06-53947933. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en Oosterbeek maar bieden onze diensten door heel het land aan. U kunt ons dus ook inhuren voor een dak- of isolatieklus in Wageningen.