Dakdekkersbedrijf Zevenaar

Dak- en isolatietechniek Zevenaar

Zoekt u een bedrijf in Zevenaar voor een renovatie of reparatie aan uw dak? Dan kan Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek dit voor u doen. Als jong en deskundig bedrijf richten wij ons op dak- en isolatietechniek. Het vernieuwen, renoveren en repareren van daken behoort tot een van onze expertises.

Ervaren vakmannen

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek bestaat uit twee ervaren vakmannen die van alle markten thuis zijn. Wij voorzien daken, vloeren en muren van een perfecte isolatie. Daarnaast hebben wij ons toegelegd op renovaties en reparaties op het dak. Wij voeren diverse werkzaamheden op het dak uit. Van simpele klusjes als dakreiniging, dakcoating en schoorsteen vegen tot aan complete dakvernieuwingen of dakrenovaties.

Diverse diensten

Sinds onze oprichting drie jaar geleden hebben wij al diverse klussen uitgevoerd voor tientallen tevreden klanten in de regio Zevenaar. Als professioneel en gevarieerd bedrijf nabij Zevenaar bieden wij diverse diensten aan. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

  • Daktechniek
  • Isolatietechniek
  • Schoorsteentechniek
  • Dakisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Lood- en zinkwerkzaamheden

Dakdekkersbedrijf Zevenaar

Dakrenovatie- of reparatie Zevenaar

Als u ons inschakelt voor een dakrenovatie- of reparatie aan uw woning, bedrijfspand of schuur in Zevenaar dan komen wij eerst bij u langs voor een beoordeling. Hierbij gaan wij uw dak op om deze te onderzoeken en te beoordelen. Vervolgens bieden wij u een geschikte oplossing en stellen wij ter plaatse een offerte op. U weet dan direct waar u aan toe bent en kunt gelijk beslissen of u hiermee akkoord gaat. Wij vinden het belangrijk om u de juiste service te verlenen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij u de beste oplossing bieden en u een open en eerlijk advies geven. Wij voeren een dakrenovatie- of reparatie precies zo uit, zoals wij dit met u hebben afgesproken. Deze wordt uitgevoerd door ervaren vakmannen die weten wat ze doen. Wij kunnen u dan ook verzekeren dat uw dak er al snel weer als nieuw uitziet.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of door te bellen naar 06-53947933. Als veelzijdig bedrijf bieden wij onze diensten door heel het land aan. U kunt ons dan ook inhuren voor een isolatie- of renovatieklus in Zevenaar.