Dakdekkersbedrijf Winterswijk

Dak- en isolatietechniek Winterswijk

Op zoek naar een bedrijf in Winterswijk dat uw dak kan renoveren of repareren? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op dak- en isolatietechniek. Het renoveren en repareren van daken is een van onze expertises.

Verschillende diensten

Sinds onze oprichting in 2012 hebben wij tal van klussen uitgevoerd voor tientallen tevreden klanten in de regio Winterswijk. Als gevarieerd bedrijf bieden wij verschillende diensten aan. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in:

  • Isolatietechniek
  • Daktechniek
  • Dakisolatie
  • Schoorsteentechniek
  • Spouwmuurisolatie

Verder voeren wij geregeld diverse lood- en zinkwerkzaamheden uit.

Dakdekkersbedrijf Winterswijk

Dakrenovatie en dakreparatie Winterswijk

Als gecertificeerd isolatiebedrijf nabij Winterswijk zijn wij uw partner op het gebied van dakrenovatie en dakreparatie. Wij kunnen uw dak weer in een perfecte staat brengen. Hiermee zorgen wij ervoor dat u weer meer woonplezier beleeft. Als u ons inhuurt voor een dakrenovatie- reparatie dan komen wij eerst bij u langs voor een beoordeling. Hierbij gaan wij het dak op om deze te onderzoeken. Aan de hand van dit onderzoek brengen wij ter plekke een offerte uit en bieden wij u een oplossing. Als u hiermee akkoord gaat dan gaan wij snel voor u aan de slag. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van dakpannen vervangen, schoorsteen vegen, dakgoten vervangen, dakreparaties- en renovaties.

Dakcoating of dakreiniging

Naast een dakrenovatie- of reparatie kunnen wij u eventueel ook een andere oplossing bieden, zoals dakcoating of dakreiniging. Dit zijn snelle oplossingen om u dak van een goede conditie te voorzien. Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek nabij Winterswijk staat bekend om zijn servicegerichte aanpak. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij u altijd een open en eerlijk advies geven en u de beste oplossing adviseren. Wij garanderen u dan ook dat uw dak er al snel weer als nieuw uitziet.

Contact

Wilt u ons inschakelen voor een reparatie of renovatie aan uw dak in Winterswijk? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het contactformulier op onze website. Verder kunt u ons ook bereiken door te bellen naar 06-53947933. Wij zijn in Apeldoorn en Oosterbeek gevestigd, maar wij bieden onze diensten door heel Nederland aan. U kunt ons dus ook inhuren voor een dakreparatie– of renovatie in Winterswijk.