Schoorsteenrenovatie

Tijdig onderhoud aan schoorstenen, dakgoten en het dak

Een schoorsteenrenovatie. Is dat bij u nodig? Dan kiest u natuurlijk voor een goed en betrouwbaar bedrijf om dat te laten doen. Bosvelt en Haisch is een specialist in dak- en isolatietechniek. Wij zorgen voor klanten in de regio’s Apeldoorn en Arnhem voor een optimale schoorsteenrenovatie en tal van andere werkzaamheden op het gebied van dak- en isolatietechniek. We kunnen het niet genoeg blijven zeggen. Onderhoud aan daken, schoorstenen en dakgoten zorgt voor besparing op de kosten. Dat klinkt misschien en beetje vreemd. Bedenkt u daarbij dan eens dat de schade aan bijvoorbeeld een schoorsteen groot kan zijn als deze afbreekt en naar beneden tuimelt. U moet er toch niet aan denken dat stenen van de schoorsteen iemand kunnen verwonden? Terwijl u met een tijdige schoorsteenrenovatie dit had kunnen voorkomen?

Luisteren naar de wensen van onze klanten

U wilt een schoorsteenrenovatie? Misschien wilt u dat direct aan ons kenbaar maken en weet u ook al precies wat er aan schort en waarom de schoorsteenrenovatie nodig is. We doen altijd eerst een grondige inspectie. We luisteren daarbij goed naar wat u zelf aan ervaringen heeft en lossen een situatie op, zoals u dat wenst. Dan kan het best zo zijn dat u rekening houdt met een stevige kostenpost, maar dat de werkelijkheid meevalt. Wij blijven altijd binnen het budget en zoeken naar de oplossing die voor u het voordeligst uitvalt. Zo werken we graag en houden we onze klanten volledig tevreden. Tevreden over de dienstverlening, maar ook over de prijs. Valt iets toch wat duurder uit? Dan weet u dit vooraf en niet pas nadat wij de reparatie al hebben uitgevoerd.

Waarom de keuze valt op Bosvelt en Haisch bij schoorsteenrenovatie?

We hebben onze klanten gevraagd waarom ze juist voor Bosvelt en Haisch hebben gekozen voor het uitvoeren van een schoorsteenrenovatie of andere dienst in dak- en isolatietechniek. Hieruit hebben we de volgende punten op kunnen tekenen:

  • Betrouwbaar bedrijf dat afspraken altijd nakomt
  • Duidelijke en overzichtelijke offerte
  • Prijsniveau is de dienst zeker waard
  • Kleine extra’s zijn geen probleem
  • Aardige mensen die snel doorwerken en zorgen voor een uitstekend resultaat

Daar willen we als Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek natuurlijk nog aan toevoegen dat we instaan voor volledige service en garantie op al onze diensten en producten.

schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie laten doen? Neem contact met ons op

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 06-53947933. We zijn u graag van dienst met dak- en isolatietechniek. Bijvoorbeeld voor de schoorsteenrenovatie.