Schoorsteenrenovatie Velp

Goed onderhoud zorgt voor minder schade

Bent u van plan om een schoorsteenrenovatie in Velp uit te laten voeren? Daarvoor gaat u dan toch naar een professioneel bedrijf bij u in de buurt? Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek in Velp zorgt voor vakwerk. Wij beschikken in Velp en ruime regio over alle ervaring die nodig is om de schoorsteenrenovatie optimaal uit te kunnen voeren. Dat doen we graag voor u. Hierbij is het in ieders belang dat u een goedwerkende en veilige schoorsteen heeft. Is de schoorsteenrenovatie nodig? Dan maken we graag een scherp geprijsde offerte voor u in orde. Wees er op tijd bij met de schoorsteenrenovatie, omdat u anders potentieel uzelf en anderen in gevaar brengt. Is er eenmaal schade ontstaan dan dreigt de schoorsteen of delen daarvan te vallen.

Grotere schade voorkomen door een tijdige schoorsteenrenovatie in Velp

Het is belangrijk om de schoorsteenrenovatie tijdig uit te laten voeren. Wacht u namelijk te lang dan bestaat de kans dat u uiteindelijke met een grotere kostenpost komt te zitten. Zijn uw voegen bijvoorbeeld aan vervanging toe? Dan is het natuurlijk ook in Velp beter om deze opnieuw op te laten bouwen. Dat is toch echt een stuk voordeliger dan het opnieuw opmetselen van de gehele schoorsteen. Heeft u het idee dat uw schoorsteen slecht voegwerk heeft? Vindt u bijvoorbeeld wel eens los cement rondom het dak? Dan is het tijd om een inspectie van de schoorsteen en het dak uit te voeren. Laat u die inspectie door Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek uitvoeren? Dan maken we een scherp geprijsde offerte voor u. Weet u al dat uw schoorsteen en/of dak in Velp aan grondig onderhoud toe zijn? Dan doen we u natuurlijk ook een aantrekkelijk geprijsd voorstel.

Doe in Velp ook een beroep op Bosvelt en Haisch voor andere onderwerpen

Als allrounders in dak- en isolatietechniek hoeft u zich niet te beperken tot een aanvraag voor een schoorsteenreparatie. Doe vooral ook een beroep op ons voor:

  • Reparaties en onderhoud aan het dak
  • Schoonmaak, onderhoud en reparatie aan dakgoten
  • Isolatiemaatregelen aan daken
  • Schoorsteenvegen
  • Gevelisolatie

schoorsteenrenovatie Velp

Neem contact met ons op voor uw schoorsteenrenovatie in Velp

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-53947933. Wij geven u graag een vrijblijvende prijsopgave. Bijvoorbeeld over de schoorsteenrenovatie in Velp.