PVC daken Arnhem

Milieuvriendelijke toepassingen voor op het dak

Bent u op zoek naar een bedrijf dat PVC daken in Arnhem plaatst? Daarvoor gaat u in Arnhem naar Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek. Wij zijn een modern bedrijf met ruime ervaring in PVC daken. Niet alleen in PVC daken overigens. Voor onze klanten in Arnhem en ruime regio hebben we ook een uitstekend aanbod in renovatie, isolatie en reparatie. Alles dat aan of op het dak zit repareren, plaatsen en renoveren we. Bosvelt en Haisch staat bekend als klantgericht en meedenkend. Dat is ook precies waar we zelf voor willen staan. We werken praktisch en vanuit een no-nonsense mentaliteit. Voor het dak zijn er altijd verschillende mogelijkheden. Heeft u in Arnhem twijfels of PVC daken bij u het meest geschikt zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u precies benoemen welke voor- en nadelen er aan de verschillende materialen kleven. Laten we beginnen met u de voordelen van PVC daken hieronder te noemen.

De voordelen van PVC daken in Arnhem

Voor PVC daken maakt het niet uit welke vorm het oorspronkelijke dak heeft. Er is geen verschil in mogelijkheden tussen een hellend of een plat dak als het aankomt op duurzaamheid, aanleg en betrouwbaarheid. Dat maakt het materiaal uitstekend geschikt om te verwerken op elke gewenste manier. In tegenstelling tot bitumen is het materiaal niet belastend voor het milieu. De moderne materialen daarin zijn zelfs volledig recyclebaar. Bij bitumen moet er worden gebrand. Dat kan bij kunststof voor op het dak achterwege blijven. De gebruikte methode is thermisch lassen. Wilt u nog een volgend voordeel weten? Kunststof dakbedekking gaat wel 20 tot 30 jaar mee. Zullen we binnenkort in Arnhem eens verder praten over de mogelijkheden die we u vanuit Bosvelt en Haisch kunnen bieden?

De voordelen van Bosvelt en Haisch uit Arnhem

We geven u graag in het kort een overzicht waarom u nou juist voor Bosvelt en Haisch kiest voor uw opdrachten:

  • Praktische aanpak en meedenkend in uw belang
  • Voordelige oplossingen
  • No nonsense mentaliteit
  • duidelijke offerte met heldere prijzen vooraf
  • Kantoortijden bestaan niet voor ons. U kunt ons altijd bellen

PVC Daken Arnhem

Kiest u ook voor ons met PVC daken in Arnhem?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u bij Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek kunnen bieden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-53947933. Wij maken graag tijd voor u. Bijvoorbeeld met een advies over PVC daken in Arnhem.