Lekkage Velp

Als er geen houden meer aan is

Daklekkage ArnhemSoms is er acuut een lekkage in Velp. Dat gebeurt niet uitsluitend in Velp, maar op tal van andere plaatsen in Nederland. Voor het verhelpen van een lekkage in de regio’s Apeldoorn en Arnhem doet u nooit tevergeefs een beroep op Bosvelt en Haisch. Wij zijn uw specialist in dak- en isolatietechniek. Heeft u te maken gehad met een enorme hoosbui en is daardoor schade ontstaan aan uw schoorsteen, dak of dakgoten? Neem dan contact met ons op, zodat wij het probleem snel kunnen verhelpen. Zijn er dikke hagelstenen naar beneden gekomen en was u dak daar niet tegen bestand? Twijfel dan niet langer en schakel ons in. Wij zorgen voor een oplossing, zodat u weer veilig en droog van uw woning of bedrijf gebruik kunt maken.

Voorkom lekkage

Heeft u in Velp of elders in de omgeving achterstallig onderhoud? Waar het gaat om daken, dakgoten en schoorstenen is Bosvelt en Haisch uw kundige specialist. Reken op onze professionals om de dakgoten schoon te maken en het dak te onderhouden. Met tijdig onderhoud en reparatie voorkomt u dat er een vervelende lekkage kan ontstaan. Dat scheelt u een boel kosten en ellende.

De activiteiten van Bosvelt en Haisch in Velp

We bieden u een compleet pakket aan werkzaamheden in Velp en elders in de regio op het gebied van dak- en isolatietechniek. Wij doen onder andere in:

  • Het isoleren van daken en muren
  • Het oplossen en voorkomen van lekkage
  • Het repareren en vervangen van schoorstenen
  • Schoorsteenvegen
  • Dakgoten vervangen en repareren

Ook voor preventieve maatregelen om een lekkage in Velp te voorkomen bent u bij ons aan het juiste adres. Door het regelmatig plegen van onderhoud heeft u minder kans op het krijgen van lekkage. Neem voor informatie en het maken van een afspraak contact met ons op.

Laat uw lekkage in Velp verhelpen door Bosvelt en Haisch

Dak- en isolatietechniek Bosvelt en Haisch staat voor u klaar als er een calamiteit aan uw dak, dakgoten of schoorsteen is. Reken ook op onze professionele hulp en ondersteuning in Velp als er minder haast bij uw opdracht is. Bel voor meer informatie en het maken van een afspraak met telefoonnummer 06-53947933. Bosvelt en Haisch is uw specialist als het aankomt op het verhelpen van lekkage in Velp.