Lekkage Arnhem

Het klimaat verandert

Een lekkage in Arnhem is aan de orde van de dag. Niet alleen in Arnhem, maar ook op andere plaatsen in Nederland merken we de effecten van een veranderend klimaat. Een lekkage is na een heftige regenbui snel ontstaan. Deze lekkage kan voor veel overlast zorgen. Gelukkig is er in Arnhem dan de hulp van Bosvelt en Haisch. Een lekkage na een vreselijke hoosbui is soms niet te voorkomen. Toch merken we in veel gevallen dat de schade beperkt had kunnen worden. Door goed onderhoud te laten plegen aan daken, dakgoten en afvoersystemen. Bosvelt en Haisch zorgt voor dit onderhoud. We nemen uiteraard ook de reparatie in Arnhem en elders in de regio voor onze rekening. Reken daarom ook op onze professionele ondersteuning als u te maken krijgt met een lekkage in Arnhem.

Een voorbeeld van een lekkage oplossen

Na een forse serie regenbuien in Arnhem liep het dak van een bedrijf over. Het water liep niet eens meer weg via de dakgoten, maar gutste regelrecht over de rand van het dak. Er bleek al heel lang geen onderhoud aan het dak te zijn gepleegd. Een verdere lekkage ontstond op twee plekken in het dak. Hier was te lang water op blijven staan en het dak was op deze plaatsen door gaan lekken. Het gevolg was waterschade in het pand. We konden deze lekkage verhelpen door het dak en de afvoeren schoon te maken. De verstoppingen werden opgelost. Aansluitend kon het dak worden gerepareerd. Deze schade had voorkomen kunnen worden door het dak eerder schoon te maken en de verstoppingen in de afvoeren te verhelpen. Nu was in het bedrijf in Arnhem toch extra schade ontstaan aan de binnenkant van het pand.

De werkzaamheden in Arnhem en regio van Bosvelt en HaischDaklekkage Arnhem

Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek is uw specialist op en aan het dak en bij isolatie. Wij voeren onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • Onderhoud en reparatie schoorsteen
  • Onderhoud en reparatie aan het dak
  • Spoedklussen, zoals het verhelpen van lekkages
  • Dakgoten vervangen
  • Isolatiewerkzaamheden, zoals spouwmuurisolatie

Lekkage in Arnhem? Laat Bosvelt en Haisch komen

Heeft u direct onze hulp nodig voor lekkages en andere ongemakken aan uw daken en afvoeren? Bel ons dan op telefoonnummer 06-53947933. Wij helpen u snel en vakkundig verder. U kunt dit nummer ook bellen voormeer informatie of het maken van een afspraak. Bijvoorbeeld voor het verhelpen van een lekkage in Arnhem.