Kruipruimte isolatie

Wilt u de kruipruimte van uw woning isoleren dan is Bosvelt & Haisch Dak en Isolatietechniek het adres waar u moet wezen.
Door de kruipruimte van uw woning te isoleren creëert u een beter leefklimaat in uw woning en reduceert u de energierekening. Wist u dat door een ongeisoleerde kruipruimte 15% van uw warmte ontsnapt.

Waarom kruipruimte isolatie?

Heeft u een vochtige kruipruimte onder uw woning dan adviseert Bosvelt & Haisch isolatietechniek u om uw kruipruimte te isoleren. Doordat vochtige opstijgende lucht via uw vloer uw woning binnen dringt wordt het leefklimaat in uw woning een stuk minder prettig. Ook is vochtige lucht slechter te verwarmeren dus stijgen de stookkosten hierdoor ook flink. Dus een kruipruimte isoleren is een goed idee hieronder een aantal voordelen.

  • Waardevermeerdering van je woning doordat je een beter energielabel kan overhandigen tijdens de verkoop.
  • Beter leefklimaat door minder vocht in de woning.
  • Geen vocht en schimmelvorming in de kruipruimte en aan de onderzijde van je vloer.
  • Een warmer aanvoelende vloer dus veel meer comfort.
  • Een lager energie verbruik.
  • Beter voor het milieu doordat er minder energie opgewekt hoeft te worden

Kortom redenen genoeg om voor kruipruimte isolatie te kiezen.

Hoe isoleren wij de kruipruimte.

Als u een kruipruimte heeft die lager is dan 35cm dan heeft u een lage kruipruimte, en kunt u kiezen om op de bodem van deze ruimte een dikke laag van EPS(polystyreen) chips of  parels aan te brengen. Polystyreen is vochtbestendig en bestaat voor 99% uit lucht. Doordat polystyreen voor 99% uit lucht bestaat is het geen probleem als er af en toe water in de kruipruimte staat want polystyreen blijft drijven op water en het absorbeert absoluut geen water. Hierdoor blijft de werking van de dikke laag EPS intact.

kruipruimte isolatiechips vloer

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen over kruipruimte isolatie of wilt u een passend advies of kruipruimte isolatie bij u van toepassing is. Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 06-5394 7933