Isolatie plat dak

Er wordt door Bosvelt & Haisch Isolatietechniek onderscheid gemaakt tussen de isolatie van een plat dak en de isolatie van een hellend dak. Bij het isoleren van een plat dak kan de bescherming worden aangebracht tussen, op en onder de dakbedekking.

Dakdekkersbedrijf Beuningenplatdak6

Duurzaam en milieuvriendelijk

Met het isoleren van platte daken zorgt u ervoor dat u de warmte en energie in uw woning houdt en dat deze niet verloren gaat. Indien u de isolatiewerkzaamheden overlaat aan ons isolatiebedrijf, bent u verzekerd van een duurzame en milieuvriendelijk oplossing tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Rendabele investering

Voor platte daken kennen wij zoals gezegd een aantal toepassingen. De isolatieplaten die wij gebruiken voor de isolatie van een plat dak, zijn bij iedere toepassing van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat er geen wind of vocht door het dak naar binnen kan komen. Zelfs na vele jaren zal de dakisolatie nog voldoen aan uw wensen, waardoor dit een rendabele investering is, die u bovendien snel zult terugverdienen.

BESPAAR JAARLIJKS 25% OP UW ENERGIEREKENING !!!

Betrouwbaar en deskundig advies

Uiteraard kunnen wij u vooraf grondig adviseren over de mogelijkheden voor de isolatie van uw platte dak. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van betrouwbaar en deskundig advies op maat.