Dakrenovatie Gelderland

Wij gaan voor u het dak op

Wilt u een dakrenovatie in Gelderland uit laten voeren? Dan bent u aan het juiste adres bij Bosvelt en Haisch in Gelderland. Wij zijn specialisten in dakrenovatie en isolatietechniek. Een dakrenovatie hebben we al verschillende keren en op diverse plaatsen in heel Gelderland uit mogen voeren. We werken praktisch en doen precies datgene dat ervoor zorgt dat uw dak er na de dakrenovatie weer voor vele jaren tegenaan kan. We gaan overigens niet uitsluitend het dak op voor de dakrenovatie. Ook als u de dakgoten wilt laten repareren kunt u daarvoor gewoon een afspraak met ons maken. Een gedeeltelijke renovatie? Het repareren of schoonmaken van de schoorsteen? Wij komen snel en werken voordelig. Uiteraard krijgt u op al onze diensten en producten volledige service en garantie. Mogen we binnenkort ook een afspraak met u inplannen?

Een voorbeeld van een dakrenovatie in Gelderland

De jaren dertig woning in Gelderland was dringend aan een algehele renovatie toe. De gevels moesten worden vernieuwd. Met name het voegwerk was dringend aan groot onderhoud toe. De daken waren deels in slechte staat en een grondige inspectie was nodig om de ernst van de situatie te kunnen bepalen. Tijdens de inspectie bleek aan 2 delen van het dak een grondige dakrenovatie nodig. Deze daken waren gunstig gelegen ten opzichte van de zon. De bewoners wilden graag een goede isolatie van het dak en daarvoor zonnepanelen. Een moderne oplossing waar we bij Bosveld en Haisch graag mee aan de slag gaan. Wel natuurlijk, nadat u onze offerte heeft goedgekeurd. Deze maken we overzichtelijk voor u op. Heldere prijzen vooraf. Dat spreek voor zichzelf bij Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek in Gelderland.

Het volledige aanbod van Bosvelt en Haisch in Gelderland

We zetten graag ons complete dienstenaanbod nog even voor u op een rijtje:

  • Complete of gedeeltelijke renovatie van uw dak
  • Schoorsteenvegen en schoonmaken
  • Reparatie en onderhoud aan dakgoten
  • Gevelreiniging en reparatie
  • Isolatie aanbrengen en vervangen

Meer weten over de dakrenovatie in Gelderland?

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en komen wanneer u dat schikt. Dat kan midden in de nacht zijn voor een spoedreparatie. Bijvoorbeeld als uw dak ernstig lekt na een storm. Bel ons ook gewoon als u snel en voordelig uw dakgoot wilt laten schoonmaken. Ons telefoonnummer is 06-53947933. We horen graag binnenkort van u over de dakrenovatie in Gelderland.

Dakrenovatie Gelderland