Daklekkage

Als de emmer is overgelopen

Een daklekkage is afgrijselijk om mee te maken. U weet dat helaas ook. Een eerste oplossing tegen een daklekkage is het plaatsen van diverse emmertjes. Maar dit is slechts een tijdelijk oplossing. Het gat is immers nog niet gedicht. Om dit te regelen is het verstandig een professional in te schakelen. Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is zo’n professional. Wij zijn al sinds 2012 dé expert op het gebied van daklekkage, dakrenovatie en isolatie. Mogen wij u ook afhelpen van uw lekkage? Die emmertjes raken immers voller en voller.

Een daklekkage verhelpen is werk voor de experts

U wilt zo snel mogelijk van uw daklekkage af. Misschien heeft u al overwogen zelf met een trapje, spijkers en wat panelen aan de slag te gaan? Wij raden u dit echter ten zeerste af. Het verhelpen van een daklekkage is namelijk professioneel werk, dat enkel uitgevoerd kan worden door vakmensen met de juiste kennis, ervaring en middelen. Helaas zijn wij al regelmatig opgeroepen om een geheel dak te moeten renoveren nadat de bewoner zelf geprobeerd had een lekkage op te lossen. Als hij direct ons had ingeschakeld, hadden we wellicht enkel de lekkage hoeven te verhelpen, en was de rest van het dak nog in goede staat gebleven. Onze experts kunnen namelijk een daklekkage dichten zonder hak- of breekwerk. Kies daarom nu voor kwaliteit: bel Bosvelt & Haisch en laat ons uw daklekkage onder handen nemen.

Bosvelt & Haisch is uw partner

DaklekkageWilt u zo snel mogelijk van uw daklekkage af op een professionele en vakkundige wijze? Kies dan ook voor Bosvelt & Haisch. Sinds 2012 zijn wij al zeer regelmatig opgeroepen vanuit onze locaties Oosterbeek en Apeldoorn. Wij hebben al van heel veel huisbewoners tevreden afscheid mogen nemen, nadat zij ons hartelijk bedankt hebben voor ons werk. Zij waren zeer content met onze manier van werken en het resultaat. Mogen wij u ook helpen? Als u kiest voor Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek als uw partner, verzekert u zich van de volgende voordelen:

  • Gecertificeerde vakmensen
  • Geen hak- of breekwerk
  • Scherpe offertes
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Sinds 2012 positief bekend in de ruime regio

Neem contact met ons op

Kortom, als u weer zorgeloos wilt genieten van uw woning en genoeg heeft van de emmertjes in de kamer, bel dan snel naar Bosvelt & Haisch via 06-53947933 of stuur een mail naar info@bhisolatietechniek.nl. Wij helpen u graag snel, vakkundig en voordelig van uw daklekkage af!