Dakgoot reinigen

Wees er op tijd bij en voorkom schade aan daken en afvoerpijpen

De dakgoot reinigen. Precies zo’n klus die er nog weleens bij in wil schieten. Dan bent u bijvoorbeeld net de buitenboel aan het reinigen. Alles wat in het oog zit ziet er naderhand weer fris uit. De dakgoot? Die bleef buiten het zicht. Met zijn allen merken we dan dat juist het reinigen van de dakgoot een ondergeschoven onderwerp is. Toch is dit minstens even belangrijk dan het verwijderen van bijvoorbeeld de groene aanslag van uw tuintegels. Misschien helpt het dan als u dit voor een volgende grote beurt voor de buitenboel van tevoren opschrijft. Dan kunt in elk geval het reinigen van de dakgoot niet meer vergeten. Heeft u er geen tijd voor? Of zit uw dakgoot op een plaats waar u er zelf slecht bij kunt? Schakel dan Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek in. Wij zorgen dat uw dakgoten en afvoerpijpen er weer een flinke tijd tegen kunnen. Los daarom ook nu die (potentiële) verstoppingen op en maak werk van de reiniging van uw dakgoten.

Het reinigen van de dakgoot. Zelf doen of laten doen?

Wellicht denkt u erover na om het reinigen van de dakgoten zelf uit te voeren. Zitten uw dakgoten echter op een lastig bereikbare plaats? Of beschikt u niet over veilig materiaal om de klus uit te kunnen voeren? Neem dan eerst contact met Bosvelt en Haisch op. Wij kunnen u een scherpe prijs bieden om het werk in uw opdracht uit te voeren. Tenminste, we kunnen u een aantal tips aan de hand doen om zelf veilig te kunnen werken. Zo is de kans kleiner dat u van een wiebelende trap valt. Of op glad schoeisel vervelend uitglijdt.

Dakgoot reinigen en meer bij Bosvelt en Haisch

Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek zorgt niet alleen voor uitstekend schoongemaakte dakgoten en afvoerpijpen. Bij ons kunt u ook terecht voor:

  • Alle soorten lood- en zinkwerk
  • Onderhoud en reparatie van uw schoorsteen
  • Dak- en geveltechniek
  • Isolatievraagstukken
  • Koperen leidingen werk

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u een vraag heeft over een klus aan het dak, de muur of de afvoer.

Direct de dakgoot laten reinigen of meer informatie nodig?

Bel dan met Bosvelt en Haisch op telefoonnummer 06-53947933. Wij staan voor u klaar om de dakgoot te reinigen.

dakgoot reinigen