Dakdekker Arnhem

Het dak op!

Is het dak van uw woning in Arnhem aan vervanging toe? En bent u op zoek naar een dakdekker in Arnhem? Dan bent u bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek aan het juiste adres. Of het nu gaat om platte daken, leien daken, spouwmuurisolatie of schoorsteentechniek: Wij zijn als allround dakdekker van alle markten thuis. Uw dak is bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek ook in Arnhem in goede handen!

Dakdekker in Arnhem

Als professioneel dakdekker in Arnhem kunnen wij allerhande werkzaamheden voor u uitvoeren. Heeft u stormschade? Is er sprake van een lekkage? Of is uw schoorsteen aan onderhoud toe? Dit kunt u allemaal aan Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek overlaten. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en staan ook in Arnhem bekend om onze breed gespecialiseerde, vakkundige kennis. Wij, Bennie Bosvelt en Jacob Haisch zijn uiterst meedenkend en klantgericht. In 2012 hebben wij besloten om onze krachten en kennis te bundelen en samen een isolatie-en renovatiebedrijf te beginnen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip als dakdekker in Arnhem en hopen ook tot uw dienst te kunnen zijn!

Met ons een goede keuze

De reden waarom u met Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek ook in Arnhem een goede keuze maakt, is dat wij als professioneel dakdekker altijd exact uitvoeren wat wij beloven. Daarbij zijn wij altijd eerlijk en oprecht. Dankzij onze uitgebreide materiaalkennis zorgen wij ervoor dat uw dak in optimale conditie blijft. Duurzaamheid staat daarbij centraal. Tevens zijn wij als dakdekker een gecertificeerd bedrijf en zijn bij verschillende branche organisaties aangesloten.

Onze werkzaamheden

Om u een beeld te geven van onze werkzaamheden als dakdekker geven wij u hieronder een greep uit ons dienstenpakket:

  • Dakrenovatie
  • Gevelisolatie
  • Schoorsteen techniek
  • Voegwerkzaamheden
  • Vloerisolatie

Voor speciale wensen kunt u ook in Arnhem bij ons terecht en bekijken wij wat de mogelijkheden zijn. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Meer informatie?

Is uw interesse gewekt? En wilt u weten wat Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op. Bel ons op 06-53947933 of maak een bericht aan via ons online contactformulier. Wij stellen als vakkundig dakdekker met plezier een vrijblijvende offerte voor u op en denken graag met u mee! Voor een dakdekker in Arnhem moet u natuurlijk bij Bosvelt en Haisch zijn!