Dakcoating Arnhem

Zo goed als nieuw

Als uw dak in Arnhem ernstig verontreinigd is, dan is dakcoating in Arnhem dé oplossing. Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is al jaren expert op het gebied van dakcoating. Wist u dat het aanbrengen van een coating veel voordeliger is dan een nieuw dak? Natuurlijk, als een dak écht aan vervanging toe is, dan helpt zelfs een coating niet. Maar vaak is het vervangen helemaal niet nodig! Kies ook voor de voordeligere oplossing. Kies voor Bosvelt & Haisch! Bel direct 06-53947933 of lees meer over dakcoating.

Waarom een dakcoating in Arnhem nodig is

Is uw dak in Arnhem ernstig verontreinigd? Of ziet het er uit alsof het vervangen moet worden? Laat dan eerst even een specialist van Bosvelt & Haisch een inspectie uitvoeren. De kans is namelijk heel groot dat een dakcoating uw dak al kan redden. Als wij in Arnhem een dakcoating plaatsen, dan is het resultaat vaak veel beter én voordeliger. En het duurt nog stukken korter dan een gehele vervanging ook. Wanneer is uw dak in Arnhem toe aan een coating? Als het dak niet elke 5 à 10 jaar gereinigd is. Na verloop van tijd hoopt zich namelijk een hoop vuil op. We hebben het dan over algen, korstmossen en atmosferisch vuil. Als er echt te lang geen onderhoud is gepleegd, dan kan een coating niks meer betekenen helaas. Maar in de meeste gevallen, zelfs na die 10 jaar, kan een dakcoating de oplossing bieden. Wist u trouwens al dat een coating in maar liefst 16 verschillende kleuren kan worden aangebracht? Zit uw ideale kleur er nog niet tussen? Dan maken we gewoon een nieuwe. Zo oogt uw dak in Arnhem straks nog mooier als nieuw!

Hier staan wij voor

Er zijn natuurlijk veel meer bedrijven die een dakcoating in Arnhem kunnen realiseren. Daarom benadrukken wij graag waarom kiezen voor Bosvelt & Haisch de verstandigste keus is. Bosvelt & Haisch heeft de volgende punten zeer hoog in het vaandel staan:

  • Eerlijke afspraken
  • Kwalitatief resultaat
  • Betaalbare diensten
  • Ervaren medewerkers
  • Klantvriendelijke experts

Dakcoating Arnhem

Wij zijn uw partner

U begrijpt, voor de mooiste coating moet u bij Bosvelt & Haisch zijn. Wij laten uw huis weer ogen als nieuw. En maken uw dak weer steviger en schoner. Daarmee verlengen wij direct de levensduur. En dus de waarde van uw huis! Overtuigd? Bel Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek nu op 06-53947933. Dan helpen wij u straks graag aan een dakcoating in Arnhem!