Dakcoating Apeldoorn

Vervangen is niet altijd nodig

Wist u dat een erg verontreinigd dak in Apeldoorn gered kan worden met een dakcoating in Apeldoorn? Schakel hiervoor Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek in. Wij realiseren een dakcoating snel, secuur en met prachtig resultaat. Denkt u dat het aanbrengen van een coating prijzig is? Vergeleken met een geheel nieuw dak absoluut niet! Kies ook in Apeldoorn voor deze slimme investering. Neem contact op met Bosvelt & Haisch voor informatie via 06-53947933. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Lees verder als u meer wilt weten over dakcoating.

Wat een dakcoating in Apeldoorn voor u kan betekenen

Graag leggen wij u uit wanneer een dakcoating de juiste oplossing is. Daken vangen enorm veel vuil op. Algen bijvoorbeeld. En korstmossen. En atmosferisch vuil. Ook in Apeldoorn gebeurt dit.

Om dit te voorkomen zouden daken eigenlijk elke 5 tot 10 jaar gereinigd moeten worden. Maar dat schiet er helaas nog wel eens bij in. Denkt dat u er na die 10 jaar niets meer te redden valt? Dat valt gelukkig vaak nog reuze mee. Schakel eerst een inspecteur van Bosvelt & Haisch in. Deze controleert grondig of een dakcoating nog iets op kan lossen. Is dit het geval? Dan kunt u in Apeldoorn kiezen uit maar liefst 16 kleuren voor de coating. Wilt u toch nog een andere kleur? Dan realiseren we die gewoon! Besluit dus vandaag ook nog te kiezen voor een nieuwe coating!

Bosvelt & Haisch in vijf woorden

Bosvelt & Haisch is uiteraard niet het enige bedrijf dat een dakcoating in Apeldoorn kan realiseren. Maar u wilt natuurlijk wel de beste kwaliteit. En de mooiste kleuren. En het indrukwekkendste resultaat. Kies dan voor Bosvelt & Haisch. Heel veel mensen hebben al ontdekt dat wij niet alleen een zeer vakkundig bedrijf zijn in dak- en isolatietechniek, maar ook nog eens erg professioneel in onze aanpak. Zo zijn wij zeer betrouwbaar, werken uiterst transparant en bieden heldere en eerlijke offertes. Kortom, hierbij Bosvelt & Haisch in vijf woorden:

  • Eerlijk
  • Kwalitatief
  • Vakkundig
  • Transparant
  • Professioneel

Bel ons vandaag nog!

Kortom, mag Bosvelt & Haisch uw dak voorzien van een nieuwe coating? Laat onze inspecteur snel controleren of een dakcoating ook voor u de best passende oplossing is! Bijzonder mooi én betaalbaar! Bel snel vanuit Apeldoorn telefoonnummer 06-53947933. Dan maakt u straks ook grote indruk met uw nieuwe dakcoating in Apeldoorn!