Dak vervangen

Wij zitten graag op het dak

Zelf uw dak vervangen? Wij van Bosvelt en Haisch voelen ons thuis op ieder dak en willen graag de dakrenovatie of het vervangen van uw dak voor u uitvoeren. Zo hoeft u zelf niet uw pannendak op te klimmen en weet u zeker dat de klus zeer kundig geklaard wordt.
Wij zijn een jong en gedreven team dat voor uw al uw dakklussen klaarstaat. Wij zijn gespecialiseerd in dakisolatie en zijn onlangs gediplomeerd in zinkbewerking en solderen. Dat maakt ons nog veelzijdiger. Bosvelt en Haisch staan garant voor een goede service en een vakbekwame uitvoering.

Dak vervangen? Geen probleem!

Bij Bosvelt en Haisch staan wij open voor alle klussen op en rondom het dak. Wij denken graag met u mee en kunnen u allerlei mogelijkheden aandragen als het gaat om dakrenovatie. Als u wilt weten welke mogelijkheden er allemaal zijn, dan raden wij u zeker aan om eens te kijken naar onze leisteen dakbedekking. Dit kan zeker een goede oplossing zijn als u op zoek bent naar een bepaalde uitstraling van uw huis. Voor de uitstraling van uw huis is de dakbedekking namelijk heel belangrijk. Als u denkt dat leisteen voor u geen optie is, dan zou u misschien meer kunnen met onze bitumen- of dakpannen. Wij zouden deze mogelijkheden ook kunnen combineren als uw huis daarom vraagt. Het vervangen van de dakbedekking is een klus die expertise vraagt van de klusser.

Juist die expertise hebben wij in huis. Zo kunnen wij alles op uw huis zeer deskundig vervangen. U zult hier zeker geen spijt van krijgen. Voor uw huis is het weer een flinke boost en u weet zeker dat deze weer een levensduur waterdicht blijft. Wellicht is het in het geheel vervangen van uw dak helemaal niet nodig. Wij zullen u eerlijk vertellen wat voor uw huis het beste is.

Daarom kiest uw dak voor Bosvelt en Haisch

  • Echte vaklieden met liefde voor hun werk
  • Betrouwbaar en kundig
  • Veelzijdig
  • Klantvriendelijk
  • De experts op dakgebied

Wij staan voor u klaar als het gaat om het vervangen van de dakbedekking van uw huis. Sterker nog, wij doen dit graag voor u. Wij houden van ons vak en vinden klantvriendelijkheid ook zeer belangrijk.

dak vervangen

Offerte of gewoon even informeren?

Bent u nieuwsgierig geworden na het lezen van bovenstaande mogelijkheden? Als u ons eens belt zullen wij u voorzien van de juiste informatie. Wanneer u besluit in zee te gaan met Bosvelt en Haisch, dan zullen wij het exterieur van uw huis onderzoeken op de mogelijkheden voordat wij uw dak zullen vervangen. Naar aanleiding van de uitkomst van dit onderzoek zullen wij samen met u bekijken wat nodig is om uw dak weer volledig duurzaam te maken. Bel naar Jacob Haisch (06-53947933) of Bennie Bosvelt (06-52430373) wanneer u meer wilt weten over het dak vervangen.