Dak vernieuwen

Toenemende schade door storm

Het dak vernieuwen. Dat kan voor veel woningen en kantoren zeker geen kwaad. Wilt u dat dit goed gebeurt? Schakel dan Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek in. In een tijd waarin we steeds vaker te maken krijgen met heftig weer kan goed onderhoud aan uw dak net de doorslag geven. De doorslag tussen wel of geen schade. Stelt u zich voor dat u de dakpannen bijvoorbeeld niet op tijd heeft laten vernieuwen. Dan is de kans groter dat uw dakpannen in een rij van het dak verdwijnen. De dakpennen zijn soms verouderd of niet van een zware klasse. Nieuwere woningen zijn altijd voorzien van de bevestigingen van het dak die passen bij het type woning en de ligging. In het buitengebied zien we daarom ook zwaarder materiaal dat het dak op de plaats moet houden. In oudere woningen hebben we al vaak het bevestigingsmateriaal moeten vernieuwen. Verouderd of te licht. Dat was bijna altijd de reden om de bevestiging te vernieuwen.

Het vernieuwen van het dak; onze specialiteit

Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek is een specialist in de regio Arnhem-Apeldoorn op het gebieden van het vernieuwen van daken. Stel uw onderhoud niet langer uit en schakel ons in om de daken te inspecteren. Vaak zien we dat door tijdig onderhoud en vernieuwing erger kan worden voorkomen. Het repareren van de dakbedekking of bijvoorbeeld een reparatie aan de dakgoten kan zeker voorkomen dat uw dak bij de volgende storm ernstig beschadigd raakt. De kosten die daarmee gemoeid zijn vallen vaak vele malen hoger uit dan het onderhoud en de kleine reparaties. Heeft u op dit moment wellicht al plaatsen waar uw daken niet helemaal goed meer zijn? Neem dan contact met ons op voor de oplossing. Wij hebben geen invloed op het weer, maar wel op de toestand van uw daken.

5 Redenen om het dak te vernieuwen

  • Lekkage of dreigende lekkage
  • Opkrullend of beschadigd bitumen
  • Verrotte delen
  • Uit veiligheidsredenen, bijvoorbeeld als er asbest aanwezig is
  • Als er isolatie moet worden aangebracht

U bespaart natuurlijk op de kosten als u kiest voor gecombineerde werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor isolatie en vernieuwing.

Dak vernieuwen

Uw dak vernieuwen? Neem contact op met ons op

Dak- en isolatietechniek Bosvelt en Haisch bereikt u telefonisch op nummer 06-53947933. Zullen we binnenkort eens praten? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om uw dak te vernieuwen.