Dak renoveren

Laat op tijd uw dak repareren

Heeft u twijfels of het dak renoveren bij u noodzakelijk is? Weet u niet precies of uw dak eigenlijk al heel lang aan een renoveren toe is? Bent u huiverig om zelf de inspectie uit te voeren? In alle gevallen is het dan aan te raden om contact op te nemen met Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek. Wij zijn een modern bedrijf met veel ervaring op het gebied van dak renoveren. Dat doen we voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Wij werken vanuit onze vestigingen in Apeldoorn en Arnhem/Oosterbeek door de gehele regio. Wilt u een dak inspectie door ons uit laten voeren? Dan komen we daarvoor graag bij u langs. Uiteraard krijgt u van ons een gedegen advies over uw opties. Zullen we bij voorbaat afspreken dat u niet zelf op een wiebelige ladder de inspectie van het dak uit gaat voeren? Dan zorgen wij dat we voor u een nette prijs berekenen als we voor u aan de slag mogen. Bijvoorbeeld met het dak renoveren.

Van alle markten thuis

Bosvelt en Haisch beschikt over ruime ervaring in dak- en isolatietechniek. We zijn dus niet alleen een geschikte partner als het gaat om een dak renoveren. U kunt ook met een gerust hart een beroep op ons doen als het gaat om een reparatie aan de gevel. Het aanbrengen van isolatie is een van onze andere specialismen. Een schoorsteen vegen doen we geroutineerd en vaardig. Voor het uitvoeren van reparaties aan uw daken en afvoeren kunt u natuurlijk ook prima bij ons terecht. Belt u ons om een afspraak te maken? Pak zeker de telefoon om ons te bellen als het dringend is. We werken namelijk ook op tijden dat bijna iedereen op bed ligt of een vrije dag heeft.

5 Voordelen na het dak renoveren

Natuurlijk, een dak renoveren brengt kosten met zich mee. Bij Bosvelt en Haisch houden we deze zo laag mogelijk. Is het werk eenmaal gedaan dan geniet u zeker van deze voordelen:

  • Een stabiel en betrouwbaar dak
  • Lekvrij met volledige service en garantie
  • Kostenbesparend door moderne materialen
  • Geïsoleerd en daarmee een mooie reductie biedend op de energienota
  • Fraai uiterlijk vanuit gedegen vakmanschap

Dakrenovatie

Meer informatie nodig over daken renoveren?

Neem dan contact op met Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek. Wij zijn uw partner als het aankomt op vakkundigheid en praktisch inzicht. Bel ons voor informatie, een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie over ons volledige aanbod. Ons telefoonnummer is 06-53947933. De voordeligste oplossingen voor een dak renoveren vindt u bij ons.