Dak reinigen

Laat het grondige werk aan de specialist over

Het dak reinigen is een klus voor professionals. Bosvelt en Haisch dak- en isolatietechniek is uw specialist die ervoor zorgt dat uw dak er prima uitziet. Goed onderhoud is belangrijk om reparaties te kunnen voorkomen. Bij Bosvelt en Haisch merken we dat sommige bedrijven en particulieren ervoor kiezen om onderhoud aan de daken uit te stellen. Het reinigen van de daken wordt uitgesteld om kosten van onderhoud uit te sparen. Wij vinden dat uiteindelijk echter geen kostenbesparing. Sterker nog, u loopt een flink risico op onnodige reparaties door slecht onderhoud. Dan bent u uiteraard een stuk duurder uit dan bij het tijdig laten reinigen van uw daken. Als u hier meer over wilt weten neemt u gewoon vrijblijvend contact met ons op. We rekenen u graag het verschil voor tussen het dak door ons laten reinigen en de kosten van een reparatie aan uw daken en dakgoten.

Zelf het dak reinigen?

Het reinigen van het dak kunt u in een aantal gevallen prima zelf. We geven u daarbij wel een aantal aandachtspunten mee. Heeft u bijvoorbeeld het juiste materiaal om veilig op het dak te komen? Zijn uw daken zelf ook veilig genoeg om op te werken? Heeft u het juiste materiaal om het reinigen zelf te kunnen doen? Heeft u voldoende tijd uitgetrokken voor de schoonmaak van uw daken? Heeft u voldoende tijd, veiligheid en materiaal? Dan heeft u ons misschien niet nodig. In alle andere gevallen zijn we u graag van dienst voor de reiniging van uw daken. Wij zorgen dat het uitstekend voor elkaar komt. Heeft u een reparatie nodig? Ook dan zijn we u graag snel, betrouwbaar en voordelig van dienst.

Waar voor uw geld bij Bosvelt en Haisch

Bosvelt en Haisch is uw specialist voor onderhoud en reparatie aan daken, schoorstenen en gevels. Wij bieden u graag de volgende voordelen:

  • Vakkundig personeel met veel ervaring
  • Altijd een prijsopgave vooraf
  • Scherpe prijzen en heldere voorwaarden
  • Praktische aanpak met de voordeligste oplossingen
  • Volledige garantie op reparatie en onderhoud

Dak reinigen

Direct een afspraak of meer informatie over het dak reinigen nodig?

Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Dan zijn we u graag snel, betrouwbaar en voordelig van dienst. Bel ons voor afspraken en informatie op telefoonnummer 06-53947933. Wij zijn uw specialist in de regio Arnhem-Apeldoorn. Bijvoorbeeld om uw dak te reinigen.