Zonnepanelen indak

Zonnepanelen pannenkap

Zonnepanelen geïntegreerd in het dak

Bosvelt & Haisch heeft een speciale techniek ontwikkeld waarbij zonnepanelen indak worden gelegd, oftewel geïntegreerd in het dak zodat het meer één geheel wordt. Hierdoor heeft het dak een mooier en strakker visueel aanzicht. De techniek die wij hebben ontwikkeld kenmerkt zich door het feit dat er nog steeds een goede ventilatie onder de zonnepanelen zit waardoor de warmte onder de panelen wordt afgevoerd en hierdoor optimaal blijven presteren.

Waarom zonnepanelen?

We zien steeds vaker zonnepanelen op het dak en dat is niet zo gek. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee! Een investering in zonnepanelen kunt u er binnen 7 a 8 jaar uithebben. Daarna heeft u dus in principe gratis stroom van uw eigen dak. Je kunt kiezen uit de traditionele blauwe of zwarte panalen maar tegenwoordig zijn ze ook te verkrijgen in een transparante of gekleurde achtergrond.  Deze panelen vangen zonlicht op en zetten deze om in elektrische energie. Zoals de naam al zegt leveren deze panelen met volle zon het meeste energie op, maar ook op bewolkte dagen wekken ze nog energie op.

Voordelen:

  • Goed voor het milieu
  • Goed voor de portemonnee
  • Minder afhankelijk van een energieleverancier
  • Het energielabel van je huis wordt beter waardoor de waarde van je huis stijgt

 

Op welk dak zijn panelen geschikt?

Voor ieder dak zijn er bijna wel zonnepanelen beschikbaar. Denk aan een hellend dak, een plat dak of een gevel.  Echter is de dakbedekking wel bepalend voor de manier waarop de panelen worden bevestigd.

Om optimaal rendement uit de zonnepanelen te behalen is het van belang dat het dak op het zuiden ligt. Daarnaast is een dak op het zuid-westen of zuid-oosten ook goed omdat op deze ligging het meeste zonne-energie kan worden opgevangen. De prestaties met een dak richting het noorden zullen tegenvallen.

Wij hebben een nauwe samenwerking met onze buren van Frisse Energie. Samen hebben we dan ook meerdere projecten gerealiseerd.

Laat u adviseren

Mocht u interesse hebben in een dakvernieuwing in combinatie met het integreren van zonnepanelen neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij staan dagelijks voor u klaar om u te informeren en adviseren over de mogelijkheden. Bel ons op het telefoonnummer dat op deze website staat vermeld of stuur ons een e-mail met alle informatie die u voorhanden heeft.

Zonnepanelen
indak zonnepanelen