Dakdekkersbedrijf Wijchen

Dak- en isolatietechniek Wijchen

Als u een dak- of isolatietechniekbedrijf zoekt in Wijchen dan kunt u hiervoor terecht bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek. Als jong en deskundig bedrijf zijn wij gespecialiseerd in tal van aspecten van dak- en isolatietechniek. Daarnaast behoort alles op het dak ook tot onze expertise. Het maakt niet uit of het hierbij gaat om een simpele handeling als schoorsteen vegen of dakreiniging of een complete dakrenovatie of dakreparatie.

Gecertificeerd bedrijf Wijchen

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf bij Wijchen en wij beschikken over voldoende kennis en kunde om zorgvuldig te werk te gaan. Ons bedrijf bestaat uit twee ervaren vakmannen die in staat zijn om uw dak snel en vakkundig te beoordelen. Aan de hand van deze beoordeling brengen wij ter plaatse een offerte uit. U weet dus al snel wat de kosten van een dakreparatie of dakrenovatie kunnen zijn. Aangezien wij zeer servicegericht zijn, kunt u ervan uitgaan dat wij u altijd open en eerlijk informeren over de beste oplossing.

Servicegerichte aanpak

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is in 2012 opgericht. Sindsdien hebben wij een goede naam opgebouwd in de regio Wijchen. Dit is niet voor niets. Dankzij onze servicegerichte aanpak en no-nonsens mentaliteit hebben wij al tientallen klussen uitgevoerd voor tevreden klanten. Als bedrijf in de dak- en isolatietechniek bieden wij diverse diensten aan. Op het gebied van daktechniek kunnen wij onder meer uw:

Dakdekkersbedrijf Wijchen

Dakreparatie- of renovatie

Als u ons wilt inhuren voor een dakreparatie– of renovatie in Wijchen dan maakt u een juiste keuze. Wij gaan namelijk zeer klantgericht te werk en luisteren naar uw wensen. Voordat wij uw dak renoveren of repareren komen wij eerst bij u langs voor een beoordeling van het dak. Hierna bieden wij u een advies op maat aan en brengen wij een offerte uit. Wij voeren de dakrenovatie- of reparatie geheel naar uw wensen uit en we zorgen er al snel voor dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Contact

Denkt u erover om ons in te schakelen voor een reparatie of renovatie in Wijchen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op bel naar 06-53947933. Wij bieden onze diensten landelijk aan. U kunt ons dus ook inschakelen als u op zoek bent naar een dak- en isolatietechniek bedrijf in Wijchen.