Welkom bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek

Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is een jong en gemotiveerd bedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei aspecten van dak- en isolatietechniek. Wij zijn in staat om daken, muren en vloeren op relatief eenvoudige wijze te voorzien van gepaste isolatie waarmee u enorm kunt besparen op de energierekening. Tevens zijn wij thuis op het dak. Alles wat aan of op uw dak bevestigd is hoort bij onze expertise. Of het nu gaat om een simpele handeling als dakreiniging of schoorsteenvegen of om een complete dak, goot of schoorsteenvernieuwing Bosvelt & Haisch is uw adres.
Bosvelt & Haisch Dak en Isolatietechniek is een gecertificeerd bedrijf en is bij diverse Branche organisaties aangesloten voor een overzicht zie onderzijde pagina.

Waarom isolatie?

Buiten dat een goed geïsoleerde woning zorgt voor een verlaging van de energierekening, biedt isolatie ook meer comfort en gezondheid en spaart u het milieu doordat u minder energie nodig heeft. Doordat een woning via het dak, de ramen en muren veel warmte kan verliezen, is een huis zonder isolatie minder snel opgewarmd. Bovendien voorkomt u met de juiste isolatie geluidsoverlast, tocht, vocht en condens op de ramen waardoor u gezondheidsrisico’s loopt.

Spouwmuurisolatie

Eén van de specialisaties van onze vakbekwame organisatie is het verzorgen van spouwmuurisolatie. Hierbij brengen wij een isolatie aan in de open ruimte(luchtspouw) tussen de buiten- en binnenmuur waarmee de warmte in de woning wordt vastgehouden.

Dakisolatie

Een andere isolatievorm waar wij regelmatig mee werken is dakisolatie. Dakisolatie is in de meeste gevallen een investering die snel wordt terugverdiend. Doordat de warme lucht stijgt, voorkomt u dat er via het dak veel energie verloren gaat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Maak kennis met Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en stellen met plezier een vrijblijvende offerte voor u op.

ikobkbRheinzinkHHDVCAknauf