Vloerisolatie

U wilt uw vloer aan uw woning gaan isoleren, een uitstekend idee. Zo’n 15% van de warmte gaat verloren via de vloer van uw woning. Bosvelt & Haisch dak & isolatietechniek biedt u hierbij de uitkomst. door onze ervaring in het aanbrengen van vloerisolatie kunnen wij u precies het juiste advies geven welke vorm van vloerisolatie u het beste toekomt.

VLOERISOLATIE: WARME VOETEN MET MINDER ENERGIE.

 Vloerisolatie

Heeft u een kruipruimte die hoger is dan 35 CM dan kiest Bosvelt & Haisch voor het isoleren van de onderzijde van uw vloer. Dit doen wij door het aanbrengen van isolatieplaten aan de onderzijde van uw vloer. Wij gebruiken hiervoor isolatieplaten van minerale wol(glas of steenwol) of PIR platen met een aluminium cachering. Welke isolatiesoort wij kiezen hangt van de constructie van uw vloer af. Het voordeel van PIR platen is dat deze een betere R-waarde hebben t.o.v. glas of steenwol. De aluminium cachering zorgt ervoor dat u geen verlies heeft door stralingswarmte, deze wordt teruggekaatst door de aluminium laag op de PIRplaat. In feite heeft vloerisolatie dezelfde werking als kruipruimte isolatie het enige voordeel ten opzichte van kruipruimte isolatie is dat u het gelijk merkt aan de warmere vloer.

vloer iso

vloerisolatie2vloerisolatie1

Heeft u interesse in vloerisolatie en wilt u graag dat wij de situatie bij u thuis komen bekijken vul dan het contactformulier in of bel 06-53947933. Wij geven u graag het juiste advies.