Dakdekkersbedrijf Ubbergen

Onderhoud en renovatie in Ubbergen

Zoekt u een bedrijf in Ubbergen voor de reparatie of renovatie van uw dak? Dan bent u bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek aan het juiste adres. Als jong en gemotiveerd bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in allerlei aspecten van dak- en isolatietechniek. Alles wat aan of op uw dak is bevestigd behoord tot onze expertise. U kunt ons dan ook inhuren voor een dakreparatie- of renovatie.

Advies op maat

Als gecertificeerd nabij Ubbergen werken wij met ervaren vakmannen. Wanneer u ons inschakelt voor een dakreparatie- of renovatie dan onderzoeken wij eerst uw dak. Aan de hand van dit onderzoek brengen wij een advies op maat uit en maken wij een offerte op. Als u akkoord gaat met de offerte dan stellen we een uitvoeringsplan op. Dit doen wij samen met u. Dankzij deze klantvriendelijke werkwijze wordt uw dak geheel naar uw wensen gerenoveerd.

Dakrenovatie of dakvernieuwing in Ubbergen

Met onze werkwijze zorgen wij ervoor dat uw dak al snel weer in een goede staat in. Wij zijn uw partner op het gebied van dakrenovatie- en reparatie. Wij bieden diverse diensten aan. Zo kunnen wij onder meer uw:

Dakdekkersbedrijf Ubbergen

Wij zijn dan ook een veelzijdig bedrijf dat diverse diensten aanbiedt. Onze kantoren zijn gevestigd oost-Nederland, maar wij werken door heel het land. U kunt ons dan ook inhuren voor een dakreparatie, dakrenovatie of dakvernieuwing in Ubbergen.

Vakkundig advies

Als u ons inhuurt voor een reparatie of renovatie in Ubbergen dan bieden wij u een vakkundig advies. Naast een renovatie of reparatie kunnen wij u misschien een andere oplossing bieden. Hierbij kunt u denken aan een dakreiniging of dakcoating. Aangezien wij een grote waarde hechten aan het leveren van een goede service kunt u ervan uitgaan dat wij u een open en eerlijk advies geven en u de meest geschikte oplossing adviseren.

Contact

Wilt u ons inschakelen voor het vervangen van uw dakpannen of dakgoten, schoorsteen vegen, een dakreparatie of dakrenovatie in Ubbergen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij komen snel naar u toe om uw dak te bekijken. U kunt ons bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 06 – 53947933. Onze vakmannen zorgen wij ervoor dat het dak van uw woning of bedrijfspand in Ubbergen nog tientallen jaren meegaat.