Spouwmuursubsidie

Omdat een goed geïsoleerd woning een bijdrage levert aan het terugbrengen van de Co2 uitstoot, verleent de Nederlandse overheid spouwmuursubsidie voor het isoleren van spouwmuren. De hoogte van deze spouwmuursubsidie wordt bepaald door de betreffende gemeente en provincie. Om die reden kunnen wij u via deze weg geen informatie geven over het voordeel dat deze subsidie u oplevert.

Laat de hoogte van uw subsidie berekenen

Als u contact met Bosvelt & Haisch Isolatietechniek opneemt kunnen wij wel bepalen of u voor deze vorm van subsidie in aanmerking komt en wat welke voordelen u kunt verwachten. Wij bekijken graag hoeveel subsidie u kunt krijgen voor het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie.

Goedkoop en gemakkelijk

Onze lage tarieven voor het aanbrengen van de isolatie, de energiebesparing en de subsidieregeling die bij woningisolatie komen kijken, zorgen ervoor dat u de investering binnen enkele jaren volledig heeft terugverdiend. Overigens is het aanbrengen van spouwmuurisolatie vrij eenvoudig en kunt u er vanuit gaan dat u in aanmerking komt voor spouwmuursubsidie, waardoor het u veel gemak oplevert.

Neem zo snel mogelijk contact op

Laat ons zo snel mogelijk uitzoeken of u in aanmerking komt voor spouwmuursubsidie en hoeveel subsidie u kunt verwachten. U kunt het contactformulier op deze website invullen, zodat wij snel voor u aan de slag kunnen gaan.